Kello tulee viis,pimenee ja sataa...jo pelkästään siinä syitä,että vitutus lähtee nouseen..

Mut mites sit mun vitun ns.normipäivä sitten?

Pienes kankkuses asettelin ruhoni posliinin päälle ja rykäsin pasuunan tyhjäks,tiedätte varmaan mitä jälkeä voi tulla(ja tässä tapauksessa tuli)jos on lipittäny edellisen illan kaljaa ku kissa kermaa ja sit aamuyöstä tunkenu kebabia sekä suuhun että rinnuksille...juurikin niin,no...tulipahan samal pestyä sit pönttö kunnol..ja tuli samal orastava vitutuksen poikanen.

Partakoneesta lataus loppu ja laturi mökil...noo,näitä sattuu,ollaan sit vittu risuparras..

Aamukahvi olikin jo valunu,mut maito oli loppu...noo,näitä sattuu,juodaan sit vittu mustana..

Takas paskalle,musta kahvi tappaa vittu mut sisäisesti..siin pöntöllä taas kiittelin itteeni,että olin taas malttanu ottaa kohtuudella....mikä vittu siinäkin on,kaksin käsin ja niin paljon kun vähänki  vaan ikenet ohitteen päästää ja sit vielä vähän...jumalauta,hiki ottalla ja vitutus kasvaa.

Päivä lehti...samaa liirumlaarumia..juttuja sodasta ja kuvia kansanedustajista..en tiedä kumpi ahdisti enempi,mutta molemmista aiheista vitutus kasvoi.

Tietsikka auki...sit se tapahtu!

Tiesin,että nyt osu silmiin otsikko joka saattais nostaa mun vitutuksen tappiin..

Otsikko:"Thaimaa suositumpi kuin Gran Canaria"

Ja minkäköhän vitun takia,miksi??

Oon ollu molemmis ja vaikka molemmis paikois onki vituttanu,niin nyt saatana kyllä on jo pakko sanoo oma mielide tohon otsikkoon!

Ensinnäkin..Thaimaassa en ole ikinä nähny yhtään Pohjoismaista paljastissiä nortit tanas tuulessa.Canarial taas ei muuta olekkaan kun paljaita tissejä jokapuolella ja jos kehtaat mennä paljaspuolelle slaikkari heiluen niin siellähän niitä on kiitoratojakin nähtävil,mut miten sit Thaimaas,voi vittu sentään.

Siellä kävelee rannalla Brittinaisia,iältään 60-hautavalmiit...tai sit Gyntherejä,vittu Mynchenistä vuonna 1975 ostetut 6-numeroo liian pienet pinkit uikkarit osittain pallien peittona ja saatananmoiset mursuviikset nenän alla,just sellaset mikkä on niiden muijen ja niitten omasta mielestä ollu aina ja tulee aina olemaan kuuminta hottia mitä Saksa on maailmalle tarjonnu,vittu Rätykin sen jo sano:Saksa on paska naa!

Ja sitten siellä on tietenkin meidän omat"Romppaaset"....

Kello 12.30 ja ihan vitun kuuma,mutta meillähän onkin rannalla purkkarit ja sukat.Ja toki ne vanhat liian isot bermuudat jalas.Paidaksihan tietenkin valitsimme sen niin hassunhauskan "I love Gran Canaria..or naat" t-paidan.Ja vyölaukku toki nahkainen,sehän heiluu hienosti.Ja päässä se viime lomalta Mexicosta ostettu vitun iso sombrero..selkäreput kaikilla,jokaisella vesipulloja ja kameroita kädet täynnä paitsi isännällä jolla tietty Singhaa sekä käsissä,repussa,vyölaukussa ja suussa matkalla kohti maksaa.Äijä juonu jo päivän aikana enemmän mitä kaljatehdas linjalta suoltaa päivässä.Anoppia ottaa kuumuus sydämeen,kakarat huutaa nälkäänsä ja perheen äiti huutää isännälle että lopettas sen kaljottelun...voi vitun vittu!

Eli molemmis paikois on asioita mitkä todellakin vituttaa,mutta kyllä Espanja nyt vie voiton..sillä tokihan tällanen kelpo hetero nyt paljaita tissejä ennemmin kattelee kuin niit Gyntherin puolivallattomina,epämääräisinä karvakerinä uikkareiden tiukkuudesta ulos pyrkiviä noppia..hyi VITTU!!

Netti kiinni ja vitutus olikin tapissa,vittu en tee enään tänään mitään...tai itseasiassa kostan sille vitun Gyntherille ja katon hetken videolta sitä,mikä mun mielestä on Saksan kuuminta hottia....se onkin ainoo asia mitä saksalaiset osaa.....nyt rupee muuten vituttaan saksalaisetkin mut parempi antaa nyt sen asian olla!

Normipäivä...vittu ihme,että mulle ei o alotettu mitään verenpainelääkitystä...jos lepopulssikin on 90,ni oiskohan syytä?

Ja vastaus siihen,että voiko vitutukseen kuolla,niin olen vahvasti sitä mieltä,että jos siihen ei ole ikinä kukaan kuollut,niin minä olen ensimmäinen!!

Onko asia mikä ei sua vituta,kerro niin lupaan,että iltaan mennessä vituttaa.

t:Mr.Vitutus