No vittu vihdoinkin kiire helpottaa!!!Muutama päivä ollu yhtä vitun hullunmyllyä että saa kaikki asiat ennen lomaa hoidettua.Nyt on työasiat hoidossa,laukku pakattu ja massit ja passi repussa....huomenna kohti Thaimaata!

Kerenny tännekään purkaan vitutusta,joutunu purkaan sitä ihan livenä kavereille ja työ(mulkuille)kavereille.Työmulkut ainakin sai niin että tuntuu!!

Reissussa olen min.3viikkooa ja max 5viikkoa.Lippu Bangkokiin josta kohti Phuketia.Koh Samui,Khao Lak ja Malesian Kuala Lumpur myös kohteina.Päivä kerrallaan menen,kavereita morjestelen ja ilmeisesti myös majoitun osittain niillä.

Mr.Vitutus rypee koko kyseisen ajan omassa vitutuksessaan,kenties myös laatassaan,ja epäillen vahvasti,ettei käy tietokoneella kertaakaan koko reissun aikana.Pakolliset lippuvaraukset toki hoidettava tietokoneella....voi toisaalta olla,että vitutus käy liian rankaksi,paikalliset pakanat eivät kestä tiliitystäni,jolloin olen pakotettu siirtämään olemukseni tietokoneen näppäimistön eteen ja purkamaan vitutukseni kehostani sormenpääinstrumenttieni kautta bittiavaruuteen josta se putoaa kuin kuollut lintuparvi vuodatus.net sivustolle satojentuhansien punertavasilmäisten,Mr.Vitutusta ikävöivien bändärien kuvaruutuihin sulostuttamaan heidän karua arkeaan ja ikävän kaipuutaan helpottamaan...

Thaimaassa vessa on useassa paikassa pelkkä reikä lattiassa,ihan vitun nerokas keksintö,paitsi minulle...millä vitulla mä rysäytän Singha-oluen sekoittaman suolistoni tuotokset siististi sinne ponttooniin...taitaa olla parempi käydä viidakossa rykäsemässä paskat,saa sit turistit katella ja ihmetellä,että miten vitussa norsulta voikin tulla tollanen kasa paskaa ja kärytä tuoreuttaan vielä kolmantenakin päivänä.....siihen läjään ei edes paikalliset moskiitot mene!

Thaimaan ilmasto on omiaan sulattamaan talven kohmelon pois,vittu orvasketeen asti on kroppa jäässä vaikka nytkin sataa sitä vitun veden ja jään sekotusta,vittu mä vihaan talvea..ja syksyä sekä kevättä...kesäkin on ihan vitun syvältä.

Thai-ruoka puhdistaa vuoden aikana kertyneet kuonat vittuun ja hieronnassa taas vuoden aikana jumittuuneet lihakset aukeaa kuin kevään ensikukka...kuulemma mahdollista saada myös muunlaista hierontaa,taidan kokeilla....(ihan niinku en vittu olis ollu).

Kuten huomaatte,aika väsynyttä vuodatusta tulee....loma siis tulee tarpeeseen senkin takia....

Kaikille teille ystävät mukavaa tammi/helmikuuta,Mr.Vitutus palaa asiaan loman jälkeen...

Jos jostain syystä siis eksyn tietokoneelle matkani aikana,niin pyydän jo anteeksi kirjoitusvirheitä,sieltä kun kirjoitat tekstiä,niin useassa paikassa ei ole käytössä esim.ä-kirjainta....toisaalta vitun kova jurritilani saattaa myös aiheuttaa vääriä näppäilyjä.

Mr.Vitutus has left the building......be well!!;DD