Suoritin eilen oman Via Dolorosani...Kukkohylsyjen täytettyä taas yhden muovipussin,päätin lähteä selvittämään pari asiaa koskien uskon asioita.Mahtaa muuten Usko-nimisiä vituttaa,kun ihmiset tutkii sen asioita...tai mites sitten se,että joku sanoo tulleensa uskoon..onkohan se varma,että myös Usko on siitä tykännyt...tai jostain raamattuun uskovasta hemmosta sanotaan,että se on uskon mies..mitäs vittua jos Usko tykkääkin naisista....herra antoi herra otti,tyydy siihen hottentotti!

Mites sit nää kastehommelit...luulis papin päiväkahvit valuvan kaapua alas,kun kuulee,että tyttö pitäs kastaa Aina Hellä Alapääksi...entäs sit tää litania:usko,toivo,rakkaus....taas tollanen vahvasti homoeroottinen lausahdus...sit vielä ihmetellään jos Usko ja Toivo nimisiä vituttaa...mites sit nää eri uskonnot,kaikenmaailman lakanaan pukeutuvat Mekkaan päin nylkyttäjät..entäs nää scientologit,mihin vittuun ne uskoo..uffomiehiinkö?

Ihan vitusti eri asioihin uskovia....ainoa oikea osoite oli marssia kirkkoon ja istuttaa Merreli kuunteluoppilaaks.

Koputin oveen ja astuin papin huoneeseen,kysy multa ekana,että mitä miehellä mielessä....vastasin siihen Nykäsen Masan lauseella...ihan vaan sen takia,koska epäilin,että tää pappi on niitä Vatikaani-pervoja ja vittuilee mulle.

Latasin ekaks noi yläpuolella olevat asiat ja siihen perään sit heitin tämmösen ajatuksen,että mun mielestä uskonto on maailmanhistorian suurin pyramidihuijaus ja että sen keksijät on ollu ihan vitun neroja.Joskus sillon parituhatta vuotta sitten jotkut äijät istunu sen ajan saunas ja tiputellu senaikasta Kukkoa ja keksiny ihan vitun hyvän idean.Tällähetkellä kirkko on sen pyramidin huipulla ja alimmalla tasanteella on tavallinen pieni ihmispolo joka joka tilistä maksaa kirkollisveroa(Mr.Vitutus ei ole maksanut enää vuosiin).

Täytyy sanoo,että tää pappi osaa kyl kuunnella,ei oo sanaakaan päästäny suustaan...sit mä kysyin,että mikä tää vitun pyhä henki hässäkkä on...onko se sama kuin pullon henki.Tarttuuko ne molemmat yhtä helposti ja onko se periytyvää?

Mites sit nää manaamisjutut..pystykkö sä manaan viinapirun musta vittuun..tai pystykkö manaan sen vitun liskon mikä ottaa mun kroppaa aina rännityksen hellittäessä?

Mites se teiän punkkuvarasto,ei sulla olis myydä pari pottua?

Millä vittu selität sen,että suurin osa uskoon tulleista(voi vittu mun käy sääliks Uskoa)on kokenu jonkun vitun ison surun tai vastoinkäymisen ja sit PANG...uskoon!...mun diagnoosi on:sekoaminen..kato ihmisen aivot on sellaset,että sähän käyt jatkuvaa sisäistä juttelua itses kans,joten sä juttelet ittes tavallaan ympäri ja annat ittelles sen ainoon hyväksyttävän pakotien,se ainoo pakotie mikä estää sun kuljetuksen kivaan pieneen yksiöön missä sulla on omat palvelijat 24/7..eli,ei muutakun uskoon...allah tai jesse tai vittu vaikka maahinen,mut uskoon tulo pelastaa..tutkimattomat ovat herran tiet..!

Pappi istu ihan hiljaa..en tiedä oliko sille tulos joku vitun vatsatauti tai jotain,mut se oli vähän huonovointisen näkönen....

Puhe kuivatti kurkkua ihan vitusti,avasin Kukon ja tarjosin toisen papil...otti perkele..on sillä jotain maallisiakin arvoja näköjään.

Sit mä kysyin,että mitäs jos jesse ja lusiferi lyö hynttyyt yhteen,ihan niinku nää moottoripyöräjengitkin teki...niin vittu sillohan koko vitun maailma olis polvillaan niitten edes,mieti nyt...kaikki kirkkokuoron pojille omia aarioita sakastin puolella opettavat papitkin vois tehä näitä harjotteitaan hyvillä mielin..ei tarttis pelätä helvettiin joutumista.

Ja mites se helvetti eroo tästä maanpäällisestä helvetistä..aina nälkä ja kokoajan jano,vituttaa ja jäytää.Pelkkää paskaa telkusta ja idiootteja talo täys.Koko Suomen asiat päin vittua,kylmäkin ulkona.

Sit viel kysyin,että myykö se sitä pyhää vettä tai olisko sillä ne hänen uskomansa jessen veriset lakanat tai ne naulat siitä ristipuusta,mä voisin saada hyvät massit niistä e-bayssa.Lisäks kysyin,että pääsenkö ens kerralla mukaan kun se manaa jotain ristillä itteensä vetelevää misua?

Siinä mulla oli oikeestaan ne asiat,mikkä mä halusinkin kysyä.

Pappi vetäs lopun Kukosta,rytisti tölkin ja heitti lattialle.Riisu kaapunsa ja sen alla olevat sukkanauhat(vittu mä arvasin,että se oli niitä vatikaani-pervoja)....lähti käveleen munasillaan kirkon käytävää...mummot kirku...joku vitun urkuri juoksi peitteleen pappia kaavulla..tuli muitakin uskonveljiä..soittivat johonkin...hetken päästä pari isoo miestä talutti hämmentyneen kirkonmiehen ulkona odottavaan autoon...vilkasin auton ovea:Niuvaniemi-express......no niin,tässä sitä sit oltiin..ainoo kysymys mikä mulla oli mieles,että toi äijä sekos vaikka se oli jo uskos...mikäköhän vittu sillä on edessä?

Pääasia,että mä sain tehtyä ton Via Dolorosan....helpotti ihan vitusti puhua jollekin,toivottavasti sille papillekin jäi musta hyvät muistot...UGH!