Nyt vituttaa, siis tavallistakin enemmän. Vaikkuisten korvakäytävien seasta kuuloelimeni simpukkaan asti kantautunut tieto siitä, että suvivirsi ei enään saattele sulosoinnuillaan koululaisia kesäkeppanan ryystämisen riemuihin läheskään kaikissa oppilaitoksissa, sai mieleni barometrin pomppaamaan korkeapainetta ennustavaan tasoon.

Mikä vittu siinä on, että kaikesta pitää tehdä poliitiikan broilereiden vartaassapaistumis taistelua. Hyviä esimerkkejä ylimääräistä aikaa omaavista päättäjistä on runsaasti. Yllämainitun lisäksi tulee mieleeni lottoarvonnasta käyty keskustelu. Ketä jumalauta kiinnostaa, millä kanavalla ne virallisesti kalmankalpeat valvojat pallojansa pyörittelee. Ei kiinnosta onko ne pallot lottokoneen, omat vai sen vieruskaverin. 

Miksei siis kielletä Porilaisten marssia, Maamme-laulua, kertomukset Kalevalasta jne. Kai nyt vittu nekin jotakin loukkaa jollain tavalla. Luulisi ainakin Raumalaisten olevan kyrpiintyneitä Porilaisten marssista, maahanmuuttajien Maamme- laulusta ja ainakin Ahdin ja Lemminkäisen luulis vetävän kohtuulisen paksua palkoa sieraimiinsa Kalevalan takia. 

Punaviiniä lipovat hienoperseet ärsyttävät keskikuran nimissä maailmaa parantavia, omasta hygieniatasosta huolta pitäviä vituttaa neutraalin kainaloparfyymin voimaan uskovia, kakkosta ykkösenä pitäviä vituttaa..., no ei varmaan vituta muu kuin se, että oma muija ei ikinä sinne anna tuikata.

Kielletään kaikki ja kaikilta. Sulkeudutaan lopullisesti sinne oman kodin homeiseen ilmaan. Ryypätään iho keltaiseksi, kusi punaiseksi ja otetaan haulikolta suihin. Ketä sitten vituttaa? Todennäköisesti ainakin haulikkoa, ihoa ja mulkkua. Ei siis onnistu tuokaan.

Tokihan meillä on myös EU:n upeita päätöksiä. Kuka muistaa vielä direktiivin kurkkujen käyryydestä. Voi jumalauta. Kurkku saa siis olla käyrä 10cm:n matkalla vain 10mm. Päteekö sama myös mersunkorvikkeeseen? Perusjantterin perjantaierektion säväyttämä 20-senttinen pillunhalkaisija siis saa käyristyä tuolla matkallaan tyvestä helttaan säälittävät 20mm.

Varmaankin rakkaat lukijani ovat omin silmin todenneet lainvastaisia tuulenhalkojia. 

Eikö olisi mainio asia, jos saisimme käyttää omaa järkeämme omassa maassamme. Jos nyt kerran kesäbiisimme loukkaa maahanmuuttovoittoisia kouluja, niin so not? Maassa maan tavalla, ainakin suurimmalta osin.

No nyt pulssinsa pakaroistaan mittailevat militantit suuttuivat. Ei, en ole persu. Kyllä, omaan omat mielipiteet. Miksikö?

Otetaan esimerkiksi yleinen tapa Itä-Afrikasta. Siellä tyttölapset ympärileikataan. Suomessa se on silpomista. Islam kieltää koiran pitämisen lemmikkinä, sian ja lehmän syömisen sekä käsi kädessä kävelemisen. Jehovat joulun ja ystävänpäivän vieton. Esimerkkejä olisi pilvin pimein.

Kysymys siis kuuluukin. Muutat Itä-Afrikkaan tyttölapsesi kanssa. Ilmoitat siellä, että lastasi ei ympärileikata, otat fifin lemmikiksi, grillaatte iltaisin porsaan persettä ja lehmää ja lähdet rakastajasi kanssa illalla kartsalle pikkusievissä ja kuljette käsi kädessä...mitä seuraa?

No mitäköhän seurais???

Tuskin siellä lähdettäisiin ajamaan sinun oikeuksiasi ja muuttamaan maan tapoja siksi, että saisit länsimaisen toimintatapasi kellumaan vastavirtaan. 

Vituttaa siis rajusti. Jotta saisin suggestoitua itseni manan majoille, laitan vielä kuvan Suomalaisille pyhästä asiasta. Sotiemme veteraanit saavat kaiken recpektini ja varsinkin Mannerheim. Ai niin, jotten loukkaisi maassamme asuvia maahanmuuttajia, viherpiiperöjä taikka yleensäkkään ketään, julkaisenkin siis kaksi kuvaa maamme sankarista. Toivottavasti ketään ei vituta, itseni lisäksi:

 

mustamarski.jpg

 

 

                                           

risti.jpg