Nyt on saatana pakko tarttua ton vitun eduskunnan touhuihin...vitutus on muutenkin tapissaan eilisestä..päivä ilman Kukkoa...eka kerta tällä vuosituhannella...ja vittu viimenen!!

Parisataa mulkkua käy painamas sen vitun "paikalla"-napin päälle,painuu kanttiiniin kittaan ykkösbissee ja vetään wiinereitä jo muutenkin vittu ylipainosiin kehoihin.Siinä saatana käydään viikonlopun panojutut läpi ja katellaan taksikuiteista,että missähän vitussa sitä on ajeltukkaan pari päivää...salissa joku vitun Tennilä puhuu tyhjille lehtereille samaa vitun paskaa ja samois vitun kravaatittomis kostyymeissään mitä se on tehny nyt jo kymmeniä vuosia...pari edustajaa lukee Iltistä pelko perseessä,että siellä on joku juttu niiden viikonlopun toilailuista...Kanerva tekstailee jollekin 17-vuotiaalle hoitoalan opiskelijalle ja kyselee,että oletko sisar"hento"valkonen vai sisar"tiedätkyllämistäIketykkää"valkonen....

Sit ku on ne vitun pullat ja bisset tungettu lättyyn,niin sit voikin siirtyä sinne mukavaan yksiöön,vetästä parinsadan euron torkkupeiton päälle ja parin tunnin päikkärit muutaman sadan euron tuntipalkal...ja miksei samal vetästä kuivakki ku nii jäi panettaankin vielä!

Sit ku herää,niin löntystää sinne saliin vaan todetakseen,että Tennilä siel vittuilee vieläki kaikil..no ei muutakun mittari alle ja pitkälle lounaalle.

Siin sit ku alkaa hämärtää,nii pikkujurris takas talolle ja käy painaa napin pois päältä,soittaa muijalle,että valiokunnan kokous venyy ihan vitusti ja jääkin hotelliin yöks!

Takas mittarilla muutaman muun edustajan kans baarikierrokselle....vittu aamuun asti meni sekin yö...hotellista sit ku herää,nii tottavitussa tilataan aamupala huoneeseen..ja näyttää olleen Virolainen seuralainenkin huoneessa...

Sit soitto eduskunnan kansliaan ja ilmotus,että on kentällä haistelemassa kansan syviä ääniä ja että tulee vasta päivällä täysistuntoon....sit siihen ainooseen oikeeseen täysistuntoon hotellin aulan huussiin,ku eihä sitä kehtaa vetää hikipaskoja huoneen vessas,ku siel on se vitun lady Tallinnasta.

Takas huoneeseen ja viel viimenen poskipaisutus seuralaiselle ja sit mittarilla syömään...no siinä ruuan aikana huomaakin,että taas pari whiskyä otti liikaa,ei pysty meneen töihi...soitto kansliaan ja ilmotus,että Helsingin Ravintola-alan järjestö kutsui tutustumaan heidän uusiin toimitiloihin,joten palaa taloon vasta huomenna...

Järjetöntä rännitystä ja örvellystä...tuplaristeily Ruottiin ja sit vittu onkin jo perjantai...onnex on viikonloppu edessä,kansanedustaja kuitenkin tekee pyyteetöntä työtä ja virka-aikoja katsomatta,työtunteja laskematta...kansan parissa..kansan takia...ja sit vittu taas maanantaina sama rumba....

Siinä sit laskee menneen viikon kuluja....400 euroo takseihin...laival 700 euroo...Viron vosu 300 euroo..hotelli 300 euroo..safkat 500 euroo ja laitetaas sit viel yleisiin mkuluihin 600 euroo...ja sit tuleekin mieleen,että täytyy muistaa tehä alote,että kulukorvausta pitää nostaa,joutuu pian pistään omia rahoja likoon,eihän vittu tolla 2800:lla eurolla ny viikkoa pysty luomaan kontakteja ja edesauttamaan vaalilupausten pitämistä.

Mitä vittua,pitääkö oikeesti kohta jo pistää omasta 9000 euron kuukausipalkasta jo edustukseen osa.Eihän sitä nyt vittu riitä noi kaikenmaailman vähennyskelposet rahat,2000 euroo kuukaudes,ja kulukorvaukset,ilmaset safkat ja taksit ja lennot mihinkään...ei vittu,köyhyysloukussahan sitä kohta on jos näin innokkaasti yrittää hoitaa edustajan työnsä...vittu,onnex ees palkat nousee..ja rahvas onnex tajus vittu olla reagoimatta niihin vitun naurettaviin korotuksiin...saatiin sit ite uitettua melkoset korotukset ittelle..vitun apinat!

VOI VITTU!!!!!!!

Nyt saatana lähtee Kukko kiekumaan....mä rupeen päivän aikan rustaan kirjettä Haloselle ja kerron mitä mieltä mä olen tästä hyvinvointivaltiosta nimeltä Suomi....vittu,mä oon sentään reservin yli-kersantti..mun ansiosta tää maa on itsenäinen,tarkotan sillä sitä,että mä olisin ensimmäisenä rajalla pistin tanassa jos vaan ne vitun Igorit rupeis tänne yrittään!!

Mut nyt Mr.Vitutus haluaa painottaa yhtä asiaa,sotaveteraanit...siinä on sellaset vitun päälliköt,ketkä on mun arvoasteikossa ylivertasina ykkösinä!

Ja mitä vitun paskaa nekin saa kestää...kyllä näille ryssänpysäyttäjille pitäs olla KAIKKI  ilmasta loppuelämän ajan...olis yhtä vitun Siperiaa nämäkin jänkhät jos ei ois pojat kansan urhokkaan pitänyt linjat kiinni ja Lotat paikkaillu pojat takas kuosiin....toi on isoin vitutuksen aiheutus,miks vitussa ei anneta arvo sille kelle arvo kuuluu....mut hei....maanantai,siellä on taas parisataa nappia paineettu just alas,palkkaa lähti juokseen ja kanttiinis bisset aukeilee ja tortut maistuu..nauru raikaa ja taksikuitit pursuaa lompakosta...VOI VITTU,UGH!!!!!!!!!!!!!!!