Taas uus sulka Suomineidon kutrien sekaan,ollaan just voitettu uus titteli ja ihan vitun suvereenisti..:Pohjoismaiden tylyimmät sosiaalityöntekijät löytyvät Suomesta!

Tänään ollu Kelassa ja kaikissa sossun luukuilla liputuspäivä,vihdonkin myös näitten ikinä mulkkua saaneiden(edes nähneiden),vanhojen piikojen,vittumaisuuden aivan uudelle tasolle nostaneiden keski-ikästen leimasinkonetta vibranaan käyttävien puolikuolleiden mulkuttarien työtä arvostetaan!

Joka tantta kuluttaa vuodessa 7 silppurikonetta täysin loppuun...asiakas kun tulee,niin tupakanharmaaihonen pillunsa luukut kiinni lyöny tantta ottaa flegmaattisesti paperinipun käteen ja suoraan silppuriin ja seuraava asiakas sisään...

Nää tantat on lyöny kaikki likoon ton tittelin takia....uhrannu perhe-elämän,aviottomia,lapsettomia,tupakoivia kerrostalokyttäääjiä...siinä pääsykokeessa vaadittavat asiat...ainoot hylkäykseen johtavat asiat:::on uhrannu neitsyytensä tai omaa minkäänlaisen kyvyn kokea empatiaa/sympatiaa millään tasolla!

Tässä taas tulos,että kova työnteko kannattaa,he ovat nyt Pohjoimaiden ehdoton eliittiryhmä:Suomen sosiaalitantat!

Toisaalta toinen tutkimustulos todistaa,että Suomessa tehdään jopa 300 tuntia enemmän töitä vuodessa kuin muualla,Hollantiin verrattuna jopa 45 työpäivää...miten vittu toi muka vois vaikuttaa siihen,että Suomen nuoriso voi ihan vitun kuvottavasti....jos vanhemmat on kokoajan töissä,niin kyllähän kakarat itte ittensä kasvattaa..vitun apinat..käykööt macissä syömässä kun saavat sen 100euroo kuussa Kelastakin.

Ja toinen ylpeydenaihe tietysti on se,että vuodesta toiseen hallitaan itsemurhatilastoja,siitä iso kiitos juuri näille vanhemmille keillä ei riitä aikaa lapsellensa,lisäksi kiitokset on kohdistettava hallitukselle sen jatkuvista ponnisteluista heikentää lapsiperheiden asemaa.....vittu mitä touhua..HERÄTYS!!!

Toki tärkempäähän on,että pyritään lakaisemaan nämä asiat maton alle....koska onhan nyt vittu tärkeämpää kun Suomi tipahti pisa.tutkimuksessa pois kärkipaikalla...voi vittu  mikä kansallinen häpeä...ja näitäkö mulkkukakaroita sitten vielä pitäs kannustaa...ja paskat...hallitus on tehnyt kaikkensa,että nuorisolla olisi hyvä olla joka sitten heijastuu myös oppimistuloksiin ja tässä on kiitos Suomen opiskelevilta apinoilta....häpäsee Suomen tollain...voi vittu!

Ei oo ihme,että eduskunnalla on niin pitkät lomat...varmaan edustajiakin ahistaa ja vituttaa tollanen nuorison suoranainen vittuilu!!

Mikäs meidän on täällä pimeessä Pohjolassa ollessa...tiedät,että valtio auttaa jos sairastut tai mikä tahansa asia meneekin päin vittua....ja viimekädessä..hädän ollessa suurin...voit antaa kehosi Suomen terveydenhoidon toimiviin rattaisiin,jos ahdistaa ja vituttaa jo yli omien tarpeiden..odota kolme kuukautta,niin saatat päästä mielenterveystoimstoon..sitä odotellessa ota burana ja odottele rauhassa....jos rahat loppu ja laskut pinossa eikä pakolliseen lapsen astmalääkkeeseen rahaa....kyllä...silloin riennät Pohjoismaiden uusien mestareiden vittumaisten  viirusilmien ja silppurin käsittelyyn....

Ja sit vittu ihmetellään,että lapset viiltelee kroppaansa isompia kuvia mitä löytyy Pietarin kirkon katosta...niellään vittu vaikka omaa kusta jos sillä saa pään sekasi....vittu kun rupeekin taas vituttaan rajusti..tietyt asiat vaan ottaa tavallista tiukempaan....

Sellaset vitun jääkiekon/salibandyn maailmanmestaruudet ei oo yhtään mitään...nämä aikaisemmin mainitut tittelit sentään aiheuttavat enemmän yhteiskuntapoliittista keskustelua...herättävät enemmän tunteita ja takuulla antaa köyhille ja hädässä oleville elämänsä kiksauttavimmat vitutusfibat...sellasia fiboja ei kansanedutajat pääse ikinä kokemaan...olkoonkin siis kyseiset fibat sallittu ainoastaan kyseisille ihmisille,mutta ehdotan,että siihen mätkäistään roima vero..esim..kiksauttava vitutusfibavero!!

Vittu,nyt jos koskaan on pakko ottaa Kukkoa....laitan Maamme-laulun cd:ltä ja otan tölkillisen meidän päättäjiemme ponnistelujen vääjäämättömälle tulokselle:uusi mestaruustitteli on meidän ja sitä myös puolustetaan tulevina vuosina!!