Rapakon takana setä Samuel on jälleen iskostamassa tuon rappeutuneen ja pullamössöytyneen aksenttimongerruksen kanssa keskustelua smaaltalk tasolla eteenpäin vievän kansan iiriksien tarkasteltavaksi uuden,mullistavan tavan saada norttiukot/akat tumppaamaan se viimeinen röyhäle.Laitetaan askeihin hämmentäviä kuvia kuolleista ihmisistä ja korostetaan tuota painajaisia aiheuttavaa näkyä vielä loistavalla sloganilla:tupakointi tappaa!

Siinä on taas 300 000 taalaa vuodessa tienaava,mainosalan kokaiinipöllyissä liihottava,Upper West Sidessa penthousessa itseään uniin onanoivan mainosduudin aivoista lähtenyt tuo nerokas slogan.Ei ihme,että tyypit tienaavat omaisuuksia.Mistä ihmeestä tuokin slogan on keksitty...loistavaa ammattitaitoa...voi ny vittu!

Ja kuin mansikkana oman nänninsä kermavaahdolla peittäneen hemmon slogannerouden päälle,hän vielä jostain taiteellisen sielunsa syvyyksistä kehittää tuo kuolleen ihmisen kuvan askin kanteen.

Ja mitä tehdään suomessa.Nielastaan koukku ja räkästään syötti vittuun.Ensi vuonna meilläkin saattaa olla norttiaskin kyljessä 70-vuotta polttaneen anopin kuva,rintakehä aukaisun jälkeen niiteillä kiinnitettynä ja tuo tuttu keltainen iho suojaamassa vittumaista sisintä,tukka permanentattu ja teksti alla:tupakointi tappaa...NO ÄLÄ!!!IHAN TOSI VAI??

Annan jälleen oman luovuuteni noille kokkelikekkuleille ilmaiseksi käyttöön.

Viinapullon kylkeen kuva 3-kuukauden rännin vetäneestä miehestä ja teksti alle:lisko tulee aina!

Vihkiraamatun sisäpuolelle avioparin kuva ja teksti:kannattiko?

Välskärinkadun kuppa-asemalle odotushuoneeseen ilmoittautumispisteen yläpuolelle kyltti ja teksti:paneminen kannattaa aina?

Työpaikan kahvihuoneen seinälle joukkokuva koko työyhteisöstä ja päälle teksti:vittumaisempia ihmisiä saat etsiä!

Noilla voi lähteä alkuun,jos joku kiharatukkainen,luovuushysteriassaan pyörivä liimanhaistelija nyt työstää nuo paperille ja myy miljardilla itseään epäkunnioittavalle mainosyhtiölle,niin laita mun tilille tonni.Tonnilla ostan pehmeintä paskapaperia mitä markkinoilla on ja väännän loputkin luovuudestani posliinin mietintämyssyn huoleksi.

Vituttaa katsella televisiosta mainoksia.Vituttaa siksi,että miten kukaan pystyy tekemään niin huonoja ja luonnottomia mainoksia.Miten joku firma maksaa noille mainostoimistoille sellaisista tuotoksista??Ja nuo ihmiset tekevät sitä työkseen!!

Kuka ei muistaisi esim.miestä lapin maisemissa ja sanimassa:elä huivo,ota ohvia!Voi vittu miten laimee ja mitäänsanomaton  mainospläjäys.Ainoa kohderyhmä ilmeisesti shellin lasolhyllyiltä pakkasnesteensä verisuonitukoksia estämään ostaneet puliveivarit.Josko pään saisi sekaisin tuosta suihkeestakin.

Tkaisin tupakkiaskeihin.

Miksi pitää varoittaa tupakan vaaroista?Eikö nyt vittu jokainen pillun päälle päässeen ikäinen jo tajua muutenkin,että tuskin se nyt ainakaan terveyttä edistää tuo kössin vetely.Eikö kannattaisi vetästä askin mhinta kerralla sataan euroon.Siinä persaukinen lähiöruusukin jo rupeis miettiin kannattaako homma enään.Antaa ihmisten rauhassa vaan pössytellä.Välillä tuolla kaduilla tulee vastaan ihmisiä,jotka kahkovat henkeä kuin kala kuivalla maalla.Siinä on kiva käydä kuittaamassa,että lisää norttia vaan niin saat pikasesti Keken viiksiä suuremmat happiviikset nenän alle ja kerran viikossa imetään limat vittuun keuhkoista,polta polta ja polta ny vittu lisää ja äkkiä!

Tupakoivan iho tuoksuu miellyttävälle.Henki on raikas johtuen mentholtupakista.20-vuotias näyttää 60-vuotiaalta.Haju/makuaistien katoamisesta johtuen heille voit syöttää kaikki pilaantuneet ruokasi.Miellyttävin kokemus on suudella juuri tupakoineen suuta,siinä lasti lähtee heti liikkeelle...tosin ei säkeistä vaan vatsanpohjasta kurkun kautta tuon vastapelurin rinnuksille.

Tupakkamies on aina tupakkamies,viimeiseen hengenvetoon saakka!

Tämä vihjailu on kaikille lukijoilleni,jotka nytkin istutte koneen edessä tupakki keltaisten sormien välissä.Eikö olisi aika tumpata ja hommata muutama elinvuosi lisää??

Mr.V ei tupakoi...syö,juo ja pökkii sitäkin enemmän.

Otan Kukon.