Söpöjä,herttaisia vanhoja ihmisiä...ja vitut sanon minä.Pahin vitsaus mitä maan päällä on.

Tuolla ne elää meidän keskuudessamme,soluttautuneina massaan...vitun feikkiperuukit.Mitä kurttusempi,kasaanpainautuneempi ja valkohapsisempi mummo,sitä ylempänä se on MC Mummojen sisäisessä hierarkiassa.Semmonen kepin kans köpöttelevä mummo on vasta "hangaroud"-jäsen,mut vaaditaan 100 varmistettua kassalla etuilua,että pääsee täysivaltaiseksi MC Mummojen jäseneksi ja saa luvan ajaa rollaattorilla.

Mummo valittaa köyhyydestä,silti siellä vitun turkin alla on ranteesta kaulaan asti kultasia perintökoruja,vittu on kolme asuntoa,metsää ja rantatonttia.

Ja millä vitulla selität sen,että rollaattorilla 300metriä tunnissa etenevä,kalmalta haiseva harmaahapsi,voi olla saman päivän aikana jopa 20:ssä kaupassa missä on ilmaiset kahvit,kauppojen välimatkat jopa 20 kilometriä...no vittu mittarilla tietysti mennään,kato ilmaset kahvit on aina ilmaset kahvit!

Ja sit ne iänikuiset mummojen joukkokokoontumiset peliautomaatille,vittu meneppä siihen ehdottaan,että sopisko hetki myös minun pelata,vittu ne tiivistyy sun ympärille ku Börjen perse nuoruusvuosina Gunnarin junttaan.Sieltä tulee vittu kepistä nilkoille,rollaattorilla murskataan varkaat ja lopuks huudetaan ,että:raiskaus...sit tuleeki vartija viemään sut vittuun ja haukkuu perverssiks mummojen hakkaajamulkuks!

Lääkkeet muka niin kalliita,että ei eläke riitä...miten vitussa se riittää kaikkiin noihin mittareilla ajeluihin,peleihin,kalleimpiin konjakkeihin,kolmeen vuosittaiseen matkaan Marbellaan,bingoristeilyihin ja kuuteen turkkiin...vittu,feikkejä sanon minä...vittu mun veroeuroilla siivellä eleleviä rollaattoriperkeleitä...

Sit valitetaan,että miksei sukulaiset käy useemmin kylässä..no vittu kun siellä ei oo ikinä ketään kotona...pitäskö sitä lähtee kattoon sinne Marbellaan vai.....kenties etsiä ympäri kaupunkia peliautomaateilta tai käydä kaikki vitun kaupat läpi missä on mitä tahansa ilmasta tarjolla...

Mä oon ihan vitun varma,että on olemassa joku mummojen salaseura,joku vitun nero valkohapsi on kehittäny ton kusetuksen mikä on mun mielestä toisiks suurin vedätys maailmanhistoriassa,uskonto on ihan vitun tiukasti paalupaikalla.

Ikää kun tulee,niin sua aletaan lähestyä varovasti..tarjotaan kahvia ja jutellaan johdattelevasti...pikkuhiljaa sä uppoot aivopesun seurauksena yhä syvemmälle mummojen valtaan..pian ootki itte siellä kassajonossa tönimässä ja etuilemassa ja hakemassa ittelles MC Mummojen täysvaltasta jäsenyyttä...

Mummon kosto on kauhea...jos se vitun peruukin alle jengilogonsa tatuoinu kyyryniska aistii,että joku sen sukulainen ei tule olemaan MC Mummo-jäsenyyden arvoinen,niin se jättää sen ihan vitun kylmästi perinnöttä...mummolle ei vittuilla!

Ja jos sanotaan,että miehen euro on naisen 80 centtiä,niin älkää naiset olko huolissanne,koska vittu te ootte nähny pappakerhoa peliautomaattien edessä....ei,vanhuus on mummojen kulta-aikaa...sillon ne on imeny pappaparat ihan vitun eurottomiks ja pitää niitä vaan seksiorjina kotona nyrkin ja hellan välissä...vittu,oikeesti mummot on pelottavia pikkuperkeleitä....toivottavasti musta ei tule ikinä MC Mummon panopuuta!

Ps.Mites taksot on kulkenu Polga....;DD