Ketä kiinnostaa ja kuka haluaa puhua ruotsia....ja miksi?

On se ny  vittu,että Suomessa on sellanenkin muinaisjäänne kuin ruotsin kielen pakko-opiskelu.Uhrattas sekin aika ja energia vaikka lisäämällä Englannin kielen tunteja,sitä kieltä kun osaa,niin pärjää missä ja millon vaan.

Mut mitä vittua mä teen jollain ruotsin kielellä missään muualla kuin ruotsissa...ja tästä luonteva jatkokysymys:miks vitussa mä yleensä menisin ruotsiin?Eihän tää meidän opetusministerikään osaa antaa haastatelua ruotsiks...vittu opetusministeri....ja sama saatanan kottarainen puolustaa pakkoruotsia..eikö tohonkaan virkaan oo mitään pääsyvaatimuksia vai onko toi vosu kammennu ittensä konttaussessioiden ansiosta sinne ministerinsalkun kahvaan kiinni....muutamaa muuta kahvaa siinä matkalla kätelly...

Eihän Suomesta Viroon reissaavat vodkaturistitkaan mitään vitun Viroa puhu...vaan kummasti ovat saaneet viinansa ostettua...eli eiköhän nää Suomenkin homopetterit saa ruotsissa Gunnarien tuhkaluukut rassattua ilman,että osaavat puhua ruotsia!

Ennemmin sitten vaikka Ranskaa tai Venäjää...kieliä mitä puhuu sadat miljoonat ihmiset...eikö ny vittu olis järkevämpää ruveta opetteleen niitä jo siellä ala-asteella kun nää tulevat maan päättäjät on mitä parhaimmassa iässä oppimaan ja omaksumaan uutta...mut ei...mennään vittu taas perse edellä sinne puuhun ja varmuudeks vielä korkeimpaan ja oksasimpaan mitä löytyy!!

Sit on ihan turha vedota siihen,että Suomi on kaksikielinen maa...menkääs vittu joku kesälomareissu ajamaan länsirannikkoa...vaikka ajatte Porista ylöspäin....pyssäätte 50-kilometrin välein huoltoasemille...mä voin sanoa,että viimestään 5 pysähdyksen jälkeen siellä huoltsikalla ette palvelua Suomeks saa...sellanen kuivan kesä orava,puolimulkkuruotsinapina piipittää siinä tiskin takana sulle ruotsia...mitä vittua..mites tää meidän opetusministerikään sais siellä kahvin tilattua??Menis vittu varmaan vanhasta muistista kontillee,eikös sillain ainakin jotakin saa...saihan sitä ministerinsalkunkin sillain...

Tai sit tää vitun murheenkryyni:Affenanmaa...ihan vitun piukassa heterouden harmaalla alueella liikkuvia ruotsinmielisiä ja kielisiä sveamammamulkkuja!

Siellä et Suomen kielellä pärjää,pelkkää pullamössön turvottamien,paksuposkisten Åland-Svenssonien korvia raastavaa ruottin kielen mongerrusta...vittu eikös toi vitun saari kuitenkin kuulu Suomelle...valitettavasti...olispa se Lost-sarja totta....voitas antaa toi saarenperkele sen sarjan käyttöön...voi hävittää,eikä tartte palauttaa!!

Tarvitaan vielä varmaan pari sukupolvea,ennekuin nää vitun fossiiliset nykypäättäjät ei enää pysty vaikuttaan tollasiin asioihin...nuorempi päättäjäpolvi toivottavasti osaa vetää johtopäätökset...toisaalta se vitun Väyrynen ei kuole koskaan ja se puolustaa tietenkin totakin asiaa....uskokaa,että siitäkin kansantanhuajasta tulee vielä Presidentti....ja Paavon suuruudenhulluden tuntien ei mikä tahansa pressa vaan EU-pressa....runonlausunta ja tanhuaminen pakollisiksi kouluaineiksi....!!

Lisäks aivan vitun moni ruottalainen gotleripuristin saattas säilyttää polosen henkensä jos Suomalainen ei tajua mitä se Börje sihisee sen korvaan Kauppahallissa:heijssan....knulle i röven?....jos tää Suomalainen,kevyen permanentin huomaamattaan otsatukkaansa ottanut ja näinollen valtavan homppelistatuksen itsestään ulospäinhuokuen vuotava Pertti Puolangalta tajuaakin,että mitä tää kieltään lipova sliipattu liituraitamulkku tarkotti kysymyksellään,niin sehän on vittu minuutissa nyljettynä siinä Kauppahallin kalatiskillä!!

Jos taas ei tajua,niin Pertti luonnollisestikin mulkasee tota mulkkua ja mielessään kiroo sen alimpaan helvettiin,että mene vittu kotiis pulputtaan tota ulkomaankieltä....mutta Börjen henki säilyy!!

Eikö siis pitäs nyt pikkuhiljaa kuopata koko vitun ruotsin kieli....samalla voitas lyödä koko länsiraja kiinni...vituttaa koko ruotsi,sinne vaan Affenanmaa ja koko länsirannikon ruotsia puhuva sinikeltasta lippua palvova sakki!

Ja ne kaikki ruotsista tulevat litkut,mitä ne reppanat sielläpäin olueksi kutsuu,voi ihan samantien roudata itämereen...eihän sellasta paskaa juo ku nää samat mitään oluesta tietämättömät suomalaiset karhunpaskan lipittäjät....samanlaista litkua....ja voitas kuskata ruottiin muuten sit nää karhunkittaajatkin samalla..eli trevlig resa Rensku!!

Otan Kukkoa.....