Tiesin,että tänään on spandexpäivä.Öljyttyäni itseni tonnikalapurkista ylijääneellä,jo hieman käyneellä fisulietteellä,ahtauduin seksimessuilta Lotharilta ostamaani,käyttämättömään kokovartalo spandexiin.Sulava uikkuvartaloni ujuttautuikin upeasti sisään.Täytin jokaisen liikenevän kohdan ja jöötinikin asettui rullaamattomana sievästi reiteni sivulle.Vielä sm-sessioitani varten,armeijan ylijäämävarastosta ostamani kaasunaamari pään ylitse ja olin valmis.

Avasin netin ja ensimmäisenä kaikilla mahdollisilla sivuilla pursui BB-kilpailijoiden kuvia ja juttuja.Huusin naamarini takana tuskaani.Silmäosaston ylle valuva vitutushiki sumensi lasiosan.Liian myöhään tajusin,että myös hapen saantini oli huonossa hapessa.Pyörryin.Luojan kiitos.Spandex asuni esti verisuoniani turpoamasta,sekä ennenkaikkea pitämään tähtisädetikkuni sytytyslanka kuivana,eli estämään itseni satuttamisen valtoimenaan huojuvalta heppindaalokselta.Pysyin siis kuosissa Mr.Lotharin isoimman varmuusvälineen ansiosta.

Elämän vilistettyä filminä silmissäni,heräsin.Tunsin hapen hipoavan tajuntaani ja tarjoavan minulle tilaisuuden tulla takaisin tähän päivään.Yleensähän kuoleman porteilla käyneet kuvailevat kokemusta upeaksi,rauhoittavaksi ja lämpimäksi....niin,kuten varmaan arvasittekin,omani oli hieman poikkeava.

Tajunnan poissa ollessa kuljin kohti valoa.Kulkuani avitti tien molemmilla puolilla olevat rollaattorimummot.Tahtia löivät,ei käsin,vaan suonikohjuin.Mummoja oli ihan vitusti.Yritin kiirehtiä kohti valoa,mutta jalkani upposivat syvemmälle tiehen.Mummot lähestyivät minua.Upposin ja upposin....tuo on viimeinen muistikuva.Ilmeisesti kuolema kohdallani ei tule olemaan mikään ruusuinen.Paratiisiin ei ilmeisesti asiaa.Helvetistä helvettiin.

No takaisin biigbroootheriin.

Taas on silikonimissit,tuunaritussut,hihhuliheikit ja muuten vaan identiteettinsä kanssa elämän ilotalossa velaksi oleilevat reppanat saatettu koko kansan sylkykupeiksi.Juorut ovat käynnistyneet.Runkkari-reinot ovat 24/7 kotisohvallaan,josko siellä hieman tissi vilahtaisi tai kenties perusanaalisessioita olisi tiedossa.

Kilpailijoille olisi pitänyt tehdä mielentilatutkimus.Kukaan täysillä käyvä ei voi mennä taloon.Miksi sinne änkee ihmisiä,joilla on salatussa menneisyydessä rikoksia,perversiokäyttäytymistä ja muuta x-file hässäkkää.Eivätkö he todellakaan tajua,että kaikki heihin liittyvä paska kaivetaan esiin.Julkisuustyrkkysiä ihmisparkoja.Kansan narreina muutaman viikon ja loppuelämän leima otsassa.

Mitä iloa on katsoa Beniä paskalla.Silokonitissisiä emäntiä esittelemässä utareitaan kiimapussit täynnä oleville pojille.Kännisiä itkuraivareita paskakikkareiden seassa paljussa vuodattavaa pissistä.

Ei normaalia.Tosin kerrostalokyttääjille,puskarunkkareille ja muuten vaan kähmytikähmyti-kansalaiselle todellinen vuoden kohokohta.Saa henkiset ja fyysiset kiksit fokusoimalla ajatukset ja katseen kulloinkin tyydytystä tuovaan tapahtumaan.

Annan teille,teille ketkä olette jatkuvasti pussi päässä oleva seksipartneri,uuden osoitteen.Osoite,missä voitte seurata yhden ihmisen reaaliaikaista elämää yksiössään.Varoituksen sana.Siellä elelee suomalainen mies.Ja ei,se en ole minä(huomaatte kyllä miksi);))

www.cybermanshow.fi

Siinä teille BB:tä siinä karuimmassa muodossa,mitä mies voi tarjota.

Toinen spandexasuni hyöty tuli myös käyttöön.Tanssii Tähtien kanssa kilpailijat on myös julkaistu.Vituttaa kaikki mahdollinen kyseisessä ohjelmassa.Epämusikaalisia,rytmittömiä vatkaajia parketti täynnä.Tekopyhää juontamista ja väkinäistä hyvän olon tarjontaa.Etovaa perkele.

Kaikki tositoosa tarjonta syö sieluani syvältä.Alkoholi syö sisäelimeni,tositeevee hoitaa loput.Ja  mikäkö on edessä.No....se vitun golgata sitä valoo kohti mummojen kalmahengityksen saattelemana.Todennäköisesti ennemmin kuin myöhemmin.Onneksi on mitä odottaa....

Vielä yksi vitutus,koska olen tiukassa spandexpuvussani.Kansanedustajat saavat S-kaupoissa jatkuvaa alennusta.Tottavitussa niitten palkoilla pitääkin saada alennusta.Voi vitun vittu!!

Anteeksi,kiroilin tavanomaista enemmän,mutta tämä päivä on ollut erittäin vitutusmomentteja tarjoileva,jopa runsas,poreileva ja kupliva.Erittäin jälkimakuinen ja tanniininen.

Revin puvun pois ja saatan itseni humalaan.Kukkoa ei voisi olla liikaa tänään,eikä muuten ikinä muulloinkaan.

Te,ketkä asetatte anaalirauhastenne ympärillä olevat selluliittiset hanurinne tänäänkin sohvan hiostukseen ja ammennatte omat uteliaisuusgeeninne täyteen tuota ihmeellistä saissea,pyydän:hankkikaa elämä...tai edes koira...tai edes pehmeähkö,hiljainen seksipartneri(ovh.49,95),johon voitte purkaa tunteenne tai saunasolmusiemenenne.