Kilisee kilisee kulkuset.....ja silleen.Se on taas sian juhlapäivä.Koko vuosi sitä on kasvatettu,syötetty ja juotettu.Nyt kun se vielä saadaan sieltä sohvalta välikoomasta pöytään,niin perhe pääsee ruokailemaan ja kilpailu joulupöydän todellisesta kunkusta voi alkaa.

Pääsian vastustajahan on kasvattanut laardejaan ahtaassa,ruokottomassa ja sottaisessa lätissään,omaa saparoaan pahinpaan nälkäänsä syöden.Lajitovereidensa  kanssa sairaskertomuksiaan vertaillessa,voi pöydän toinen ehdokas lyödä tiskiin kaksi menetettyä sorkkaa,mätivän silmän ja tuon jo mainitun alkupalasaparon.Välikoomasika puolestaan voi ylpeillä makuuhaavoillaan,viinapaiseillaan sekä upealla ajoksella,joka ulottuu persereiästä takaraivoon ja vieläpä komeasti mätää ulos lykkien,vapaalla tyylillä.

Toki joulupöytään kuuluu myös Itämerestä kalastettu fosfaatti,joka on jo tosin pahasti kalanmakuista.Rosolliin on pilkottu geenimanipuloidusta,yli 50-kilon painoisesta punajuuresta lohkoja ja joukkoon ängetty ylivuotisia Venäläisiä suolakurkkuja,sekä naapurin mulkun tekemästä lumiukosta pöllitty porkkana.

Pakolliset reissut sukulaisia katsomaan oli jo aamusta  tehty mielellään,kaikki kun makaavat mullan alla.Siinä hautuumaan vieressä kun on se Siwakin vielä tänään auki,niin sai sitten ostettua sohvasialle pari laatikkoa hiivaa,just in case.Eläviä ei oltukkaan ikinä käyty visiteeraamassa.

Tänään on monessa paikassa jo alennusmyynnit.Turvataloihin pääsee kaksi yhden hinnalla.Yhden kuusen tuleen sytyttämällä saa koko korttelin poltettua.Kallion kaduilla saa tyhjentää kaksi säkkiä yhden hinnalla...

Mutta joulun henki.....se paljon puhuttu joulun henki....haisee ihan vitusti viinalle ja vieläpä erittäin tuoreelle sellaiselle.Siinä isännät hiljentyy vasta poliisien jalkaraudoissa klo.04.45.Tuskin pamppu-pate ainakaan pidättelee pamppuaan,kun sohvasika kärisee hampaidensa välistä pusua poliisilta,tämä kun sattuu seisomaan oven päällä olevan mistelin oksan alla.

Toivottavasti kyseisenlaiset joulut eivät toteudu monen perheen osalta.Sillä mikään ei ole niin vittumaista,kuin se,että perheen pää viedään kesken hyvän rännin putkaan,ja vieläpä selviämään!!

Nyt toivonkin siis: Antakaa tänä Jouluna lapsillenne raitis Joulu.....juokaa itse niiden viinat!!

Hyvää Joulua Kaikille Teille Lukijoilleni;)))....ja Kukkoa;)))