Ainoo keino selvitä maanantaivitutuksesta on muistella jotain vielä vittumaisempaa.Mr.vitutuksen ollessa pieni pojankloppi,vielä viaton sinisilmäinen,maailman pahuuksista mitääntietämätön,paskatuubin ja päiväkodin välimaastossa hiippaileva hemmo....ja silmät kirkkaina(kyllä,ne ovat joskus olleet kirkkaat)joulun taikaan uskova vitutuksesta vapaa ihmistaimi.Koin  todennäköisesti elämäni ensimmäisen ankaran vitutuksen.

Jouluaatto,isäukko jo hyvissä glögihuuruissa,mutsi lämmitteli ruokia nortti huules ja höyryävä glögi kädes...semmone normi aattoilta,mikä yleensä Suomalaisissa perheissä sit kuitenkin jossain vaihees loppuu ku poliisit tuleen hakeen joulun hengen väsyttämiä juhlijoita....

Safkat syötiin kiireellä pois ja vanhukset kiireesti takas glögin ääreen...sit soi ovikello..vittu JOULUPUKKI!

Faija horju sinne alakertaan aukaseen ovee ja mua jännitti iha vitusti,sieltä kuulu sellasta hörinää ja sit semmonen narahdus mikä kuuluu,kun kossupullo avataan.Istuin penkillä ku alakerrasta nousi sellanen iso äijä ja pölähti siihe mun eteen seisoon..vittu...se hais ihan samalle ku isäukko,sen parta ja nuttu oli täynnä sellasta kuivunutta oksennusta...eikä sen puheesta saanu selvää..se anto mun mutsille aika vitun pitkän kielarin...sit faija hyökkäs sen kimppuun..mutsi huusi..painia..ja taas oli tullu se aika illasta ku poliisit tuli.

Vittu,ois se vitun apina voinu ees yhen lahjan jättää...vitutti ihan saatanan paljo!Sit viel siin hässäkäs tän pukin vaatteet repeyty ja parta irtos,se olikin naapurin isäntä..voi vittu,koko vitun joulu on siis kusetusta!

Kyllä noi kultaset lapsuusmuistot on elämän rikkaus,niitä vaalii kuin suurinta aarretta...

Mut nytte taas se vitun joulu lähestyy,ainoo rituaali millä mä juhlin on jokavuotinen joulukalenterin osto,laatikollinen Kukkoa ja joka vitun aamu jännittää ihan vitusti,mitä laatikosta löytyy....

Sit taas nää vitun poliitikot kerää irtopisteitä joulun lähestyessä...mennään mieluummin Hurstin itsenäisyyspäiväjuhliin jakaan ruokaa kuin että mentäs syömään linnaan kyyhkysen persettä ja siemailemaan sitä kuuluisaa linnan boolia..VOI VITTU!!

Ja kaikista parasta on se,että ne vitun apinat menee taksilla sinne ruoanjakopaikalle,on siel tunnin ja sit ihan vitun kovaa kyytiä johonki pintapaikan luukkuun syömään delfiinin kiveksiä sherrylitkussa...ja sit seuraavan päivän lehessä niistä on kuva soppakauha kädessä ja haastattelussa ne kertoo,että on todella valaisevaa jalkautua tänne elämän sivuraiteille ja köyhyyteen ajautuneiden,kuitenkin meidän kaikkien kanssa tasavertaisten ihmisten pariin...VOI VITTU!

Vittu,jos suurinosa mieskansanedustajistakin on niin vitun lihavia,että ne on vaarassa kompastua omiin jenkkakahvoihinsa,niin luulis ny vittu tajuavan pysyä pois aukomasta päätään todellisessa hädässä olevan,nälkäsen ja asunnottoman ihmisen lähettyviltä..VOI VITTU!

Sit tää itse jouluvitunaatto!

Se jonku vittun jessen juhlapäivä tai mikä syntymäpäivä ny sit niis satukirjoissa onkaan...taas päästään siihen vitun uskonasiaan....minkä vitun takia pitää juhlia jonku satuolennon takia,VOI VITTU!

Kattokaas kalenteriin ja laskekaa kuinka vitusti sieltä löytyy merkintöjä liittyen uskonasioihin...vitun adventtejaki o ihan vitusti..kaikkee pääsiäispaskaa pitkine perjantaineen....vittu voitas vaikka pitää toinen vappujuhla jouluna,siinä on sentään todellinen syy juhlia...VOI VITTU!

Mr.Vitutus pyytää anteeksi tämänkertaista suurta kiroilumäärää,mutta joulu vaan nostaa niin vitutuksen pintaan!

Ostoskeskuksiin en enää voi ylihuomenna mennä,lähestymiskielto koskien kyseistä kuuta ja kattaen koko pohjoisenpallonpuoliskon marketit...syynä kevyt kenttäkilahtaminen nähdessäni joulupukin kilkuttelemassa kelloaan alkon vieressä.....VOI VITTU!

Ja vihjeeks voin sanoo,että jos teiän mukulat kyselee missä joulupukki asuu,ni sanokaa heti vaan että naapurissa.Ja samalla voitte lisätä,että se tulee ihan vitun simoissaan illal käymään ja jos hyvin käy,niin saattaa muistaa ottaa lahjat mukaan ja jos viel paremmin käy,niin faija lähtee sen kans jatkoil naapuriin ryypiskeleen ja saattaa olla,että sitten tulee poliiseillekin välijoulu tähän osoitteeseen...

Ilokseni huomaan,että maanantaivitutus on juuri korvattu joulunalusvitutukseksi...no,pääasia että vituttaa...UGH!