Näillä mennään.....

Nyt jos koskaan vituttaa!!

Koska varsinaisena vaalipäivänä olin humalassa kuten Leena Hefner konsanaan,niin ei ole vieläkään selvä,ketä äänestän.Siis ilmeisesti ääneni saava on selvä,mutta ääneni antaja ei,siis ajatukseltaan(kaan).Haittaakse?

Koko kansan Sauli on nyt töräyttänyt muikeiden huuliensa välistä lausahduksen siitä,että hän on vallan huolissaan syrjäytyneistä nuorista.Kuin porvarien käsikirjasta,hän on kantanut kortensa kekoon lahjoittamalla rahaa asian hyväksi.Tyypillinen rikkaiden keinohan on saada olkapäällä viinapirun kanssa paikkaa vaihtelevan omatuntomulkun mulkku takaisin leposykkeeseen sillä,että otetaan lompakosta nippu euroja ja laitetaan se jakoon.Näin toimisi siis koko kansan presidentti?

Onko Saulilla mitään käsitystä siitä,millaista on peruspäivärahalla taistelevan ihmisen arki?Onko Saulilla tuttavapiirissään yhtään alle 5000-euroa kuukaudessa ansaitsevaa ihmistä?Onko Sauli ikinä ostanut huvilalleen lihatonta halpamakkaraa ja huuhdellut tuon nautinnollisen,peräsuolista erotellun klöntin,alas kurkustaan halvimmalla mahdollisella oluella,pahvilautaselta...kertakäyttöhaarukalla,ilman sinappia?

Epäilen,että jos Sauli laitettaisiin kolmeksi tunniksi tuulipukuun,asumaan lähiöön,menemään metrolla lähikauppaan ostamaan alelapuilla lihapullia,niin herra Niinistö todennäköisesti laskisi alleen,ennen ja jälkeen koetta,todennäköisesti myös kokeen aikana,kahdesti.

 

Siirtykäämme Haavistoon....

Pekka Haavisto on siis sivari ja homo.Tämän päivän suomessa noita ei kannata laittaa oman CV:n syövereihin.Pekan kainalossa(kin) viihtyy latinoloveri,kampaaja luojan armosta huolimatta.Tekeekö edellämainitut asiat Haavistosta huonon ihmisen,koko kansan presidentiksi kelpaamattoman,ainoastaan huoneiden tapettien värisävyistä päättämään kykeneväisen puudelin?Tulee jostain syystä mieleen aavistuksen verran Tarja"Setan puheenjohtaja,en ole käynyt armeijaa,mutta silti olen puolustusvoimien ylipäällikkö"Halonen.

Epäilen,että jos Pekka laitettaisin kolmeksi tunniksi tuulipukuun,asumaan lähiöön,menemään metrolla lähikauppaan ostamaan alelapuilla lihapullia,niin herra Haavisto todennäköisesti kävisi ostamassa toisenkin tuulipuvun,muuttaisi lähiöön,ostaisi kuukausilipun metroon ja söisi vatsansa täyteen lihapullia.....ai niin,Pekkahan on jo tehnytkin niin.

Nyt te kaikki äänestysikäiset (kuntoiset) siinä kuvaruudun edessä,kenelle äänesi menee?

Mr.V on tehnyt periaatepäätöksen.Koska olen poliittisesti sitoutumaton,olen päättänyt asettua vähemmistön edustajan puolelle,koska mielestäni vähemmistöjä,tässä tapauksessa myös heikompiosaisia,edustava ehdokas on enemmän kokokansan presidentti.

Kansalaiset eivät voi olla tasa-arvoisia niinkauan,kuin ero rikkaiden ja köyhien välillä kasvaa.Rikkaita edustava presidentti ei voi olla niin pätevä kuin köyhää edustava,siis jos tavoitteena on olla koko kansan presidentti.Rikkaan ei tarvitse kuin pitää kiinni saavutetuista eduista,köyhän tarvii taistella olemassaolostaan,sekä siitä,että saa edes jotain etua,edes jossain.

Vitutukseni määrää ei vähennä tieto siitä,että Suomi on jo kerran nuollut rikkaan peräpukamaista hanuria ja loppujen lopuksi on vieläpä joutunut maksamaan siitä,että on saanut kielellisen paskaa makunystyröillensä ja syväkurkun maineen:

Vitsi vitsi.....ei Suomi kuollut ole,tällä maallahan on vielä AAA-luokitus,niinkauan ollaan Saksallekin hyvä kaveri,kun euroja meillä riittää....HAITTAAKSE?

Siirryn oman vaalikoneistoni kanssa,laatikollinen Kukkoa,viralliseen äänieristettyyn äänestyskoppiini kera rullallisen pehmeää paperia ja annan oman ääneni kuulua...

Viimeiseksi haluan esittää kuvan.Tämä kuva on otettu sillä hetkellä,kun toimittaja kysyi:"Miltä nyt tuntuu"?