Liekö mämmi sekoittanut loputkin virtaukset aivolohkojeni välillä vai miten vitussa voin päätyä kirjoittamaan koko kansan Paavosta?

En ollut vielä edes syntynyt kun Paavo oli jo viidettä kertaa ehdolla presidentiksi.10:ttä kertaa asettuessaan ehdolle,kansan vaatimuksesta huolimatta,Paavo totesi,että mediapeli veteli häntä surutta avareilla poskille.

Paavo ei ole lannistunut.Kunnostaan hän on pitänyt huolta tanhuamalla ja lausumalla runoja.Paavo onkin maailman ainoa ihminen,kenen tanhupuku on "jäädytetty" ja nostettu Keskustapuolueen Inkoon sivuosaston nuorisohaaran väliaikaisen urheiluvaraston kattoon.Tilaisuus oli juhlaton ja karu.Paavo tanhusi ja lausui kiitospuheen,molemmat katsojat antoivat vaivautuneet aplodit.Paavo käytti myös tilaisuuden hyväkseen ajatellen poliittista jatkoaan ja ilmoittautui jo nyt olevansa käytössä v.2070-presidentinvaaleissa,koska on mielestään saanut positiivista signaalia kentältä.

Paavo luulee edelleen,että hän teki puolueelleen palveluksen vaihtaessaan ehdolleasettumispiiriään,tosiasiassa hän niin tekikin,mutta ei siten miten Paavo ajatteli....

Keskustapuolueen poliittisen eliitin saunaillassa oli päätetty,että ainoa keino päästä Paavosta eroon,on ehdottaa sille vaalipiirin vaihtoa.Paavo totesi,että ihan vitun sama missä hän on ehdolla,läpimeno on saletti.

Paavo totesi heti karun totuuden paljastuttua,että hän uhrautui puolueensa nimissä,jatkoi tosin heti perään,että on käytettävissä presidenttipelissä.Vittu se mies ei osaa luovuttaa ikinä,ei ikinä!

Ikinä ei syy ole Paavossa,se on mediapeliä,uhrautumista tai mitä vittua tahansa muuta,mutta Paavossa ei ole vikaa.Paavon politiikka on ollut viimeiset 90-vuotta samaa ja tulee olemaan seuraavatkin 90-vuotta samaa.Voisiko melkein sanoa,että Paavolle ei vittuilla?

Paavo on sanonut äänestäjilleen,että jos te nyt valitsette hänet Suomen Tasavallan Presidentiksi,hän ei unohda sitä koskaan,ettekä myöskään te........

Paavo on näyttänyt samanlaiselta koko elämänsä,muut rypistyy ja vanhenee,Paavo ei.Ja jos Paavo rypistyy,niin se on joko median luomaa likaista peliä tai sitten hän ainoastaan uhrautuu puolueensa takia.

Paavon ongelmaksi rupeaa käymään aika.Nimittäin valtaosa Paavon ikätovereista ja ensimmäisistä äänestäjistä ovat olleet kuolleina jo lähemmäs 50-vuotta.Nykynuoriso ei tunne Paavoa ja Paavon teesejä.Heille Paavo on vain joku urbaanilegenda,kansantaru....eihän tuollaista ihmistä voi olla,voiko?

Paavo on vetäytynyt kotitilalleen nuolemaan haavojaan ja uudistamaan pelikirjaansa.Paavo tulee takaisin,Paavo nousee jaloilleen,Paavo tekee sen taas....Paavon kerroin presidentiksi on tällä hetkellä 1/500.Vaikka Suomessa ei ole presidenttipeli edes vielä avautunut,niin kansainväliset pelitoimistot ottavat siis jo vetoja Paavon puolesta....tämä kertoo jotain Paavon valtavasta habituksesta.

Suomen poliittinen kenttä on muutenkin kuin miinakenttä,Perussuomalaiset ovat voitollaan laittaneet Suomen kertaheitolla maailman suureksi puheenaiheeksi.Soini on jopa aiheuttanut dollarin alamäen ja suistamassa kenties koko EU:n pois raiteiltaan......tämä veratuskuva vain siksi,että miettikääpä jos Paavosta joskus tulisi pressa,mitä sitten tapahtuisi?

Rupeaa vituttamaan koko politiikka,olen useasti sanonut,että en siitä kirjoita,mutta Kukko-olut on ilmeisesti saavuttanut kehossa määräysvallan,joten kuuntelen alitajunnastani tulevia viestejä ja koitan olla niitä vastustamatta.Yleensä Kukon juomisen jälkeiset seuraukset ovat olleet hyvinkin positiivisia....toki myös huonoja muistoja tulee  mieleen.

Vetäydyn vajaan mämmilooran kimppuun ja pähkäilen josko muutama lisäKukko saisi ajatukset pois tuosta varsin epämukavasta näystä,Paavo tanhupuvussaan antamassa minulle privaattiesitystä...