Mr.Vitutus on istunut kymmeniä kertoja tuon peltiputken sisuksissa.Joka vitun kerta kironnut sitä ahtautta siinä epämukavassa penkissä.Paskaa ruokaa ja kalliita juomia.Hieltä haisevaa vierustoveria ja kyynärpääsotaa ruokaillessa...kaikki nuo vielä kestää(sopivassa jurrissa),mutta sitten on olemassa asioita,mitkä yksinkertaisesti saavat vitutuksen red-zonelle!

Lähdetään lentokentältä....sadan metrin jono siihen ensimmäiseen pisteeseen,missä osanottajatodistuksesi vaihdetaan lentolippuun.Vittu molemmilta puolilta jonoa virtaa ihmisiä ohi ja yrittää kiilata jonon eteen millon milläkin vitun verukkeella.Pari äijää jurrissa pitää älämölöö ja kaikkien jonossa olijoiden vitutus kasvaa.

Sitten saat lipun ja painut siihen vitun läpivalasukoneeseen.Kaks kaapin kokosta kaljupäämulkkua poraa silmillään sua päästä varpaisiin ja tottavitussa summerit huutaa ja kaikki punavalot vilkkuu kun ite astut siihen röntgengrilliin.

Sit nää anaboolimöykyt kopeloi sun paikat ja toinen puolihomo viel puristaa palleistakin.Uus yritys ja sama valoshow ääniefektein.

Takahuoneeseen munasilleen ja just se lutkusta tykkäävä bodari tulee sinne sua tutkiin.Käsine kädes ja varmaan vittu tahallaan kolme sormee harmaalta alueelta esileikittä sisään.Vittu sit kun kysyt,että eikö kertakokeilu riitä ja tarviiko sitä reikää runnoa,niin vastauksena saat,että vastustatko tutkimusta!!!

Sitten vaatteet päälle ja perse hellänä kun tää toinen rautakansleri tulee takahuoneeseen ja sanoo että sorry,vika olikin läpivalasukoneessa ja nikkaa silmää tälle toiselle vitun rööriroopelle!!Vittu!!!

Siitä sitten taxfreealueelle missä hinnat on kovemmat kuin Prismassa!

Vitutus naamalla ostaan kahvi ja sämpylä....15-euroo!!..vitun paha kahvi ja eilinen sämpylä.

Sit vihdosta viimein koneeseen,mikä on7-tuntia myöhässä tietenkin...koneessa takimmainen penkkirivi missä selkänoja ei kaadu yhtään taaksepäin kun siinä on vessa takana...ja just tän vessan oven tiivisteet falskaa!!

Ikkunapaikka ja viereen 150kilonen,känninen Jokerit-fani...kone nousee ja tää läski narri sammuu heti ja valuttaa kuset allensa.

Lentoemot pahottelee tilannetta ja tarjoo mulle ilmasen coca-colan...vittu coca-colan!!!

Ja eikös takana olevaan vessaan mee vääntään krapulakuraansa joku elämäntapamulkku.Haju tulee suoraan tiivisteettömästä ovesta.Kusinen läski vieres ja imelä paskan käry tulvii vessasta....vitutus nousussa...

Edessä oleva rouva vääntää penkkinsä suoraan mun syliin.Kysäsen,että olisko mahollista nostaa se takas ylös koska mun tuoli ei käänny taaksepäin ja rupee oleen aika vitun tukala olo.Tää vitun punaviinille löyhkäävä,sössöttävä pakettimatkalainen haistattaa vitut ja sanoo,että häntä ei kiinnosta vittuakaan mun matkustusmukavuus...vitutus edelleen nousussa.

Tarjoiluvaunut vihdonkin tulee kohalle,mutta koska se on alottanut tarjoilun alkupäästä,niin nyt siinä ei oo enää kuin vettä.Ruotsalainen stuertti pahottelee tilannetta,nikkaa silmää ja kysyy kelpaisiko kanelipulla.Vittu mä nappasin sen taxfreekirjan käteen ja vetäsin sillä sitä mulkkua korville.Tajus lähtee pois.

Ruokakärry toi sen vitun perunamuussin ja yhen lihapullan.Ei maistunu siinä kusen ja paskan hajussa.

Elokuva alko...mun kuulokkeet rikki...kuten myös näyttöruutu....vitutus suht raju.

Vitutus tapissa,koston aika

Kusihätäni aloittaa koston.Yritän ängetä itteni läskin yli,astun tahallani sen mulkulle...molemmilla jaloilla...tää läski parahtaa ja mä sanon vittumainen hymy huulilla että sorry.Samalla horjahdan lattiaa kohti mut onnex saan napattua sen mun edessä istuvan Aurinkomatkalaisen tukasta kiinni ja riuhtasen itteni sen avulla siististi käytävälle.Vitun iso tuppo hiuksia kädessä ja se ämmä huutaa täysil...sanon sille vittumainen hymy naamal et sorry...oli hiukka ahdas tila...

Meen vessaan ja päästän ensiks kuset...sit asettelen hanurin siihen oikeaoppisesti ja rykäsen sellaset perinteiset Kukko-soosipaskat sinne.Rullallinen paperia ja vetäsen pöntön...tukossa ja tulvii yli...paskat lähtee valuun käytävää...sanon kauhistuneelle stuertille,että sorry.

Kaikki kattoo mua paheksuen.Mä ängen takas omalle penkille ja vetäsen unilaput silmiin.Oman paskan hajussa kun oon tottunu nukkuun,niin nukuinkin mukavasti koko matkan.

Tällä kaikella haluan sanoa sitä,että mikä vittu siinä on että ei oteta sitä toista huomioon koneessa.Se vitun oma jalkatila on kaikkein tärkein.Kunhan itellä on hyvä istua 10-tuntia.....

Mulle ihan vitun sama.Koska tästä lähtien aion toistaa tuon oman rituaalini jo ennen ensimmäistä vittuilua mua kohtaan.....