Kun nyt sattu joku kysymään,että voiko Brassit vituttaa,niin sulle AA-anonyymi voin kertoa,että eipä paljon enempää vois ne vituttaa!!

Mr.Vitutus on vuosien varrella liuuttanut varpaitaan Copacabanan hiekassa ja  myös Ipaneman vaaleat hiekat ovat kynsiäni kuluttaneet...ensinnäkin,se vitun hiekka poltti rakot mun jalkoihin ja toiseks paloin ihan vitun pahasti kun en tajunnu pysyä baarissa tai ainakin olemaan sammumatta rannalle,aamulla klo.09.00!!

Ja oletkos ottanut Brasilialaisen karvankiskonnan..voi vittu,lähtee juurikarvakki vittuun ja pallit oli loppuloman ihan liekeissä,vasta Suomessa kuulin,että olivat vittuillakseen repiny myös kiekuran varresta irtokarvat...ei kuulemma tehä sitä kuin syvässä anesteesissä normaalisti....

Oletko juopotellut paikallisten kanssa,havahtunut ilman vaatteita ja rahattomana favelasta?..vitunmoiset kokaiinivuoret ympäril ja ukoil aseita päästä varpaisiin..siin vittu ku sönkkäät että missä vittu mun hotelli on,niin voin sanoo,että sanomista tulee...sit ne huumehemmot osottaa aseel ja käskee juokseen,vittu maa pöllyää ympärillä ku ne tyhjentää uzin lipasta...munasillas sit ravaat etkä tiedä vittu yhtää mihin pitäs mennä...

Sit sut ottaa autoon poliisit,et tiedä onko ne noitten mafiosojen palkollisia vai suht lahjomattomia,eli kuula kalloon vai pientä lahjusta peliin...milläs vittu olisit ees maksanu,perseellä vai?

Siitä sitten munasillaan Suomen suurlähetystöön,sinne vaan penkin päähän muitten alastomien,palaneiden ja vittuuntuneiden suomalaisurhojen seuraks...

Pikalähetyksellä Suomesta lisää rahaa,kaupasta bissee ja vaatteita.

Taksin kyytiin..pysähtyy liikennevaloihin ja ovi repästään auki ja tungetaan taas ase suuhun..sinne meni rahat,onnex vaatteet pysy päällä.....vituttaako Brassit vai...vieläkö kysyt...?

Aamust kevyt kenttäkarapula panetuksineen ilmoittautuu...speedot jalkaan ja rannalle...ihan vitun kiinteekroppasia kaunottaria ranta täys,mites vittu siellä olet ku panettaa iha vitusti??...takas hotelliin katteleen televisiosta jollekin vitun sen alueen asukkaiden kielelle dupattua dokumenttia Arjalaisesta vakaumuksesta!!!

Illal taas uus rahalähetys Suomesta....hotellin aulabaariin ryyppäämään,tuskin siellä ainakaan ryöstetään mua....eka olut naaman eteen...sähkökatkos...ennustettu trooppinen myrsky tulikin päivää odotettua aikaisemmin.Baari suljetaan ja ihmisiä kehotetaan oleen sisätiloissa...kolme päivää huonees,kurlaan kaikki mitä baarikaapista löytyy,väijyn myös siivojien rattaita joista juon kaiken,osa etiketeistä ei kerro mitä pullossa on,mutta kiduksiin vaan....vitunmoinen vääntö vattassa...ambulanssilla sairaalaan...olin juonu paikallista viemärinavaajaa...kolme päivää teholla....lento Suomeen oli ja meni...mulla ei mitään vitun vakuutuksia..omilla rahoilla uus lentolippu...sairaalasta hotellihuoneeseen...huoneessa käyny varkaita...voi vittu...mikäs mua nyt Brasseissa vituttais....

Sikiöasennossa pöntön vieressä päivä...illalla kentälle jossa ilmotetaan,että kone vuorokauden myöhässä...ei rahaa...selvinpäin tuskissaan...nälkä ja vituttaa...vihdonkin koneeseen....ilmotan suoraan lentoemolle,että rahaa ei ole,mutta viinaa pitää saada....ottavat mun passi talteen,lupasin maksaa viinat heti Suomessa....taju pois ja herään Helsingissä....tulli pysäyttää mut ja tutkii laukun,joku vitun kilpikonna löytyy sieltä...en ees jaksa tapella vastaan,maksan sakot ja lähen vittuun.....kiva loma Brasiliassa....haistakoot apinat vittu,ei ees futista osaa pelata!!!