Vaivihkaa vieterini venymiskapasiteettia on venytetty varorajojen yli.Sunnuntain krapulaa hakiessani olen jumittunut uutisvirtaan eri median tarjonnoista.Kahden tunnin maailman statuspäivityksellä tulin siihen tulokseen,että kenties Maya-intiaanit ovat sittenkin onnistuneet yrttipöllyissään näkemään livekuvaa tulevaisuudesta ja maailmanloppu on jo piakkoin etuovella kyselemässä viimeiseen voiteluun soveltuvasta täyssynteettisen öljyn soveltuvuudesta kunkin omalle kropalle.

Ensinnäkin jo pelkkä katsaus Suomessa tapahtuviin asioihin luo uhkakuvaa kurkkunaamioidensa taakse vanhuusefektiä pakoileville eläkeputkipakoilijoille.
Eläkeikärajaa hilataan jo sille tasolle,että sen saavutettuaan on maailmankatsomus jälleen takaisin 4-vuotiaan tasolla,joten elokuviin mennessä mukanasi täytyy olla huoltaja sekä mahdollisimman iso Tena-vaippa imeyttämässä sisältäsi vastoin tahtoasi ja pyytämättä tulevaa,soseena sisään mennyttä ja soseena ulos tulevaa korviketta.
Keskimääräinen elinikä lienee Suomessa siellä 75-vuoden rajalla.Tuossa iässä ei enää mulkku toimii,torttu kostene eikä viina maistu.Mitäs siis sitten edessä?Vaivaistaloon remmeillä sänkyyn kiinni ja pappi manaamaan viimeistä voitelua.

Eipä ole paremmat näkymät lapsillakaan.Perhesurmia tunkee tuutista ulos liki viikoittain.Oma isä kiduttaa ja tappaa puolustuskyvyttömän lapsensa.Eerikan isä on siis CV:nsä perusteella juoppo pedofiili.Tuolla CV:llä lienee oma kuppikuntansa vankilan sisällä,yleensä se kuppikunta on kuppi nurin.

Lapsien missikisoja...lapsien kokkisotaa televisiosta...siis mitä vittua?
Käsittääkseni lapsen pitäisi saada olla lapsi,ei mikään väline tiettyjen aikuisryhmien oman egon säröilevään paikkailuun käytettävä pikaliimamassa.Mitä vittua tässä maailmassa on tapahtumassa?Onko nämä aikuiset jo käyttäneet kaiken itsessään olevan ihmisyyden ja taantuneet sivupolulle,missä lasta käytetään tiedostamattomasti omien etujen ajamiseen.Lupaa pyytämättä ja katumusta tuntematta.Mitäköhän onkaan odotettavissa näiden lasten jälkikasvusta...?

Tositelevisio ruokkii tietynlaisen luonteen omaavia ihmisiä jähmettymään kuvaruudun eteen ilta toisensa jälkeen.Salatut Elämät alkoi käsittääkseni koko perheelle suunnatulla konseptilla.Kuuluuko tuohon sapluunaan kaikki se,mitä sarjan käsikirjoittajat ovat siihen näinäpäivinä oksentaneet?

Kiire työpaikoilla on karannut lapasesta.Jopa sitä lapasta kiinni käsissään pitävä yritysjohto on irrottanut otteensa.Työ ja hyvinvointi eivät kohtaa yhteenkirjoitettuna.Työssäkäynti on useimmille pakkopullaa.Kiire,stressi....unettomuus...alkoholismi...masennuslääkkeet.Kenelläpä meillä ei olisi tuttuja,jotka tuota jokakodin luontopolkua kulkevat päivästä toiseen.

5%:a maapallon ihmisistä yrittää elämänsä aikana itsemurhaa.Aika vitun iso luku.Vielä isompi sitä elämänsä aikana miettii.Aika vitun iso luku.

Luontoa tuhotaan,napajäät sulaa.Kansakunnat sotii ja terrorismi roihuaa.

Nyt ollaan kuitenkin omalta osaltani ylitetty raja.

Tapio Suominen,tuo urheiluselostuksen Björn Borg.Hän aiheutti vitutukselleni kolmannen ja viimeisen pudotuksen henkisen sietokykyni kolmiottelussa.Samettiääninen kaljukuuppa,korvisfani jo 30-vuoden ajan.Otti ja antoi periksi viidenkympin villitykselle ja antautti oman höpsisvatkaimensa johdattaa siemensyöksynsä väärään ränniin.Meni ja ihastui nuorempaan jättäen vaimonsa vaihtoalueelle turhaan odottamaan viestikapulaa omaan käteensä.Tuo kapula oli jo Tapion nuorikon lämpimässä kättelyssä.Ja Luoja paratkoon luulen,että Tapsan kapula on oman dopingnäytteensä sylkenyt uudelle näytteenottajalle useammin kuin kerran...

Onhan maailmassa toki hyviäkin asioita,kuten esimerkiksi......hmmm....niin...odottakaas nyt.....no ei nyt tule mieleen,mutta täytyyhän maailmassa nyt olla jotain,mikä ei olisi ihan läpeensä täysin väärin....hmmm.....no vittu,eikö siis mitään?

Oman sensuellisuuteni kanssa syvässä symbioosissa elävänä kriitikkona löydän toki useita henkilökohtaiseen mieltymykseeni liittyviä positiivisuuden airueita.Turha tiedostaminen tarpeettomista asioista on ohjenuora numero yksi.Positiivinen katselukanava läpi vitutuksen verhon,on omiaan suodattamaan mielipahuutta aiheuttava jäte pois ennen aivojen prosessointia kyseisestä asiasta.Hakeudu vain omilla aalloillasi samoin keinuvia kanssaihmisiä omalle laudallesi.Elä ja ole itsesi kautta.Ole itsesi ja elä.Elä.

Jos vielä kaiken tuon kurlaat Kukolla,niin todennäköisyytesi puuttuua aiemmin mainitsemiltani prosenttiluvuilta on häkellyttävän suuri.Tiedän sen kokemuksesta.Siksi siis olen.Siksi siis elän.