Mikä vittu siinä on,että sellaset sukulaiset,keistä ei oo kuulunu vuoden aikana mitään,niin sit vittu ollaan joulupäivänä oven takana pimputtamassa kelloa ja vanhemmat on pukeutunu Jeesukseks ja Mariaks ja mukulat on jossain vitun itämaantietäjien vermeissä...posket punasina runkataan sitä ovikellovanhusta,ihanniinkuin se nopeuttas oven aukasua...ja ennenkaikkea,ihanniinkuin mä aukasisin oven noille vitun murjaaneille!

Jos ei kerran vuoden aikana vastata mun puheluihin,niin miks vitussa sit just jouluna taas pitäskin olla niinku joku vitun Italialainen mafiaperhe,mikä kokoontuu aina joulusin sinne Don Frutti Di Maren tiluksille siirtään räkää ikenistä sen vanhuksen kämmenselälle...nää mun suvun mulkut ei ota yhteyttä kuin äärimmäisessä hädässä,eli ne on taas leikkiny olevansa jotain vitun Trumppeja ja eläny yli varojensa ja nyt sit ollaan kinuamassa euroja almuiks...ja näillä perkeleillä on vielä käsissään sellaset kirkosta pöllityt kolehtihaavit!

Sit tää vitun tekstiviestihelvetti...hyvää joulua toivotetaan sellasistakin numeroista mihin en oo vittu ikinä soittanu,enkä soita!

Ainoat hyväksyntäni saaneet jouluntoivotukset tulivat Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalta,kiitoksena valtavista määristä Kukko-oluen nieluun imeyttämisessä,pelkästään minun vuosikulutukseni ansiosta palkkaavat kuulemma ensi vuonna 4 uutta työntekijää...siinä on vittu mun panokseni tän kansan hyvinvointivaltioks takasin pyrkimyksissä!

Sit tuli viesti lähi-Siwasta,siellä on kuulemma olutkäytävä ristitty joulun ajaksi Via Mr.Vitutukseksi...kunnia sille kelle se kuuluu!

Myös tervehdys Saksan-maalta lämmitti varsinkin haaroväliäni,Hannoveriläinen elokuvamoguli kutsui minut alkuvuodesta elokuvansa ensi-iltaan jonka jälkeen pääsen tutustumaan elokuvan taiteelliseen väkeen henkilökohtaisesti,kuulemma kaikki alan suuret nimet ovat paikalla...muthan tiedetään suurena Saksalaisten elokuvien fanina...satoja filmejä olen puhkikatsonut ja jokakatsomisen jälkeen olen myös itse ollut puhki....ne vitun Freulainit osaa kyllä hommansa!

Sit nää vitun viestit kaikilta mahollisilta sukulaisilta,naapureilta,tutuilta jne.....miksi? Kysympähän vaan,että miksi pitää lähetellä viestejä sellaiselle,kenen kanssa ei muutenkaan ole tekemisissä!

Mihin se raja vedetään?

Lähettääkö esim.Clinttonin Billy sille likalle kuka otti siltä poskeen siel valkosessa talossa(tässä tapauksessa aika osuva nimi)joulukortin ja toivottelee antoisia polvillaanolohetkiä myös jatkossa....tai lähettääkö Bushin Jori sille Saddamin rouvalle faksin ja pahottelee sen ukon joutumista köyden ja maan puoliväliin bat nou haardfiilings ja merry kristmäs ja kiip intach..sinserelli joors,Resident Jori Bussi!

Muutenkin koko vitun jouluhässäkkä saa ihmiset ihan vitun kuutamolle..kaupasta ostetaan ruokaa kolmen vuoden tarpeiks kahen hengen talouteen....vanhat mummotkin ostaa joulukiimassaan dildoja,sokeet alennuksessa olevia silmälaseja,jalka-amputoidut piikkareita ja umpihomotkin ostaa värittömiä paitoja....siis mitä vittua...sit sinkoillaan hautausmaalla ja laitetaan kynttilöitä joskus 1600-luvulla noitavainoissa poltetun oletetun esiäidin oletettulle haudalle ja tihrutetaan kyyneitä...tervehditään kaikkia niin vitun ylipirteesti,jopa sitä naapurin mulkkua,kuka on sellanen vitun kantapääkävelijä ettei koko taloyhtiössä nuku kukaan jos se apina on kotona.....litkitään glögiä ja huilataan sohvalla vatsan vieressä kun on syöty sellanen määrä safkaa,millä afrikkalainen 100hengen heimo tulis vuoden toimeen ja vieläpä lihoiskin siitä määrästä...

Sukua ei voi valita mutta onnex ystävät voi....ja sukulaiset ei ole ystäviä,ne on ne pakkoperkeleet jokka pahimmassa tapauksessa kantaa viel samaa sukunimeä kun itekkin...onnex tää vitutus on taas edessä vasta vuoden päästä...hyvällä tuurilla muutama lähisukulainen on siirtyny sit sinne noidan viereen ikilepoon...se on aina yks kelloo pimputtava apina vähemmän....

Joulupäivän kunniaksi jatkan ensivuoden työttömyysprosentin alentamista,uskoakseni pystyn lisäämään Kukon kulutusta vielä sen verran,että saavat palkata loppuvuodesta vielä yhden työntekijän lisää....