Taloyhtiön pihalla ambulanssien tasainen virta,rollaattoriperkeleitä viedään jalat edellä sairaalaan,helle kuivattanu noi muutenkin rusinan näköset lääketehtaan tukipylväät huonoon happeen.Vielä siitä paareiltakin mulle sihisevät ja vittuilevat.Tuntu,että ilma rappukäytävissäkin parani,ei Tenan saumoista vuotanutta ylivuotista virtsaa,ei lääkkemömmöille haisevaa mummohikeä,ei kalman hajua.Toivottavasti tää helle jatkuu pitkään.

Heti kun menee 10-sekunniks aurinko pilveen,niin sellanen tuhannen hyttysen parvi,aavistuksen lepakkoja pienempiä,hyökkää ihon sisään.Niitten perse vaan näkyy kun ne imee pari gallonaa verta.Sitten kun niitä hädissään lissauttelee niin koko vitun kämppä on niinkuin Alibin sivuilta.Mitään makeeta ei kannata pitää lähellä.Ampiaiset kyttää piiloissa ja heti kun sokerin haju tulee,niin ensin piikki edellä ihoon ja sitten sokerit huiviin ja vittuun.Ei jää kun uhrille kipu ja vitutus.

Kukkoa kun meet tohon pihalle tiputtelemaan,niin jo tulee ambulanssin välttäneitä,tippapulloissa kiinni olevia karjalanpiirakoille haisevia mummoja aukoon päätä,huutelee juopoks ja yrittää mätkiä jollain vitun kenkälusikkahässäkällä.Sit siihen kertyy jos jonkinlaista kuivakurkkua pyytään josko tarjoisin kaljan.Missään ei saa olla rauhassa.

No sitten rannalle.....kiljuvia kakaroita juoksee sun yli,pyyhkeen lisäks koko öljyllä verhoiltu kroppa täynnä hiekkaa ja tunne,että myös joku vitun muurahainen kiipee esikuntineen kohti ruokatorvea,paksusuolen kautta.Paniikissa veteen.Mukulat hyppii pommeilla siihen viereen ja pian onkin suu täynnä vedensekaista kusta.Siinä vieressä oleva,hoikkuutta heikkoutena pitävä läski kusee niin että porina käy.Vitutus nousee.

Rannan jäätelökioskille ostoksille.Kaikkee muuta löytyy,mut just se oma suosikki on loppu.Sekä jäätelön että mehun osalta.Muutama Kukko vitutukseen.

Fillarin selkään ja terassille.Ihan täynnä just kesälomansa aloittaneita pukuhiippareita.Vielä vedetään iltapäivän viimeistä palaveria yhteen.Joka vitun penkki täynnä.Takaritsillä istuen muutama Kukko.

Takas omalle pihamaalle.Samat tippapullot näkyy vaappuvan seinän takana.Taloyhtiön huoltomies kusee puskassa ja ottaa päiväpunssin.Kattelee kun firmaan palkatut nuorehkot tytöt kitkee rikkaruohoja perseet keinuen.

En jaksa jäädä varoittamaan huoltomiestä.Tiedän,että mummot jo suunnittelevat miten kyseinen stalkkaus tulee päättymään.Huoltomiehen kannalta ei hyvin.

Omalle parvekkeelle.Narukalsarit pois ja uudet öljyt pintaan.Kukko käteen ja aurinkotuoliin asettautuminen.

Ei kuulu mitään....ei mummojen kelkoista kantautuvaa narinaa,ei hengityskatkoksien jälkeisiä kuolonkorinoita,ei rikkaruohon kitkentä ääniä...eli myös huoltomiehen harrastetoiminta oli saatettu päätökseen.

Kyllä kesä on aika hieno,nyt kun ulkoiset puitteet on kunnossa ja kaikki lisävitutusta aiheuttavat elementit on poistettu.

Annan auringon hyväillä alastonta,öljyttyä kroppaani ja voitelen itseäni sisäisesti,Kukolla.