Kaapista löyty korjaus-sarjaa...miltähän muuten tuntus olla kaapissa...siis jos ois kennelmäen miehiä?Rupeiskohan siel ahistaan..ja ennenkaikkea miks vitus ne nahkastringien pitäjät ei voi tulla ulos sieltä?

Nyt jyllää tää homokeskustelu kiivaana,niin eikös nyt olis muotia julistaa olevansa homo/lesbo ja vieläpä ihan vitun ylpee sellanen?Vituttaanhan tää taas rupee koko asia!!!!

Mulle ihan vitun sama jos joku on homo/lesbo..menköön kirkossa naimisiin ja vittu adoptoikoon vaikka 5 mukulaa.

Kyllä mäkin voisin adoptoida sellasen 17-vuotiaan Thai-tytön.....vittu se sais kyl rakkautta osakseen.

No nyt siellä sit taas joku vitun hihhuli uskontoon uskova,omaa aamustondistaankin häpeevä,jumalan kosketuksen saanu pitkätukka zeesus-feikki huutaa finninaama punasena,että millä oikeudella mä kirjotan tänne tällästä...sulle voin sanoo,että haista sinä vitun Manaaja-Merreli VITTU!

Uskontohan se on kaiken pahan alku ja juuri..siitä kun rupee keskusteleen niin varma vitutus ja tekis mieli sovitella haulikkoa omaan suuhun,vittu!!

Ja sit taas tosta haulikosta kun tuli puhe,niin on se ny saatana,että eduskunnassa on sellasia nihilistejä,ettei ees yhtä aselakia saada siihen jamaan,että saatas kaikenmaailman teiniramboilta aseluvat/aseet vittuun.Vittu,normaali teini ei käy räiskimäs aseil,vaan se kattoo kotona pornoo ja tutustuu omaan tilheensä...mä ainakin tutustuin teininä omaan tilheeni päivittäin ja täytyy sanoo,että tutuks kaveri tuli!Vieläkin innostuu,kun kätellään....

Vittu vituttaa sen verran rankasti,että tiputan viel muutaman kajandeeroksen nieluun ja melko varmasti pistän Saksalaisen laadukkaan rallileffan täysille,jos se peittäs ton naapurin punaniskaläskin tuskanhuudot alleen..vittu se on parkunu siel vessassaan koko aamun..mahtaa senkin rectumi olla kohta ruusuilla...kärsiköön..vitun apina!