Vihdoinkin kaljahuuruiseen akateemiseen varttiin osallistuneet risuparrat ovat tutkineet asiaa,joka myös osuu omaani, pilaantuneesta kebabista ylikuntoon rasvasaralla kimmonneen vartaani painoindeksi problematiikan syvimpiin rasvasolukoihin.

Nythän nämä tutkimusapurahoilla Pattaylla panemassa käyvät pipetti-petet ovat tutkimuksissaan osoittaneet,että kauhu laihduttaa.
So not!
Jokainen 10-päivän rännin vetänyt perusdokaajahan tietää,että se ensimmäinen kuivakurkkuammuinen,kahdella fokusoivalla iiriksellä luotu katselmus omaan peilikuvaan,tuottaa kaikki muut tunteet,paitsi mielihyvän.

Kauhu on katsojan silmässä,kuten sanotaan.Tässä tapauksessa varsinkin.

Se kauhu,joka kulkee koko turvonneen kuppi-keijon ahavoituneen kehon,mielen sekä alitajunnan,aloittaa välittömän laihdutusprosessin.Itse kutsun tätä menetelmää:"Kupittamalla kesäkuntoon kolmessa päivässä".
Tuon minuutta musertavan peilikuvan edessä alkava pikataival helvetin porteille ja takaisin,tiputtaa painoa väkisinkin 5-10kiloa.

Ensimmäinen kilo,tässä tapauksessa litra,lähtee jo pelkällä pelkopissalla reisiä pitkin.Paniikkipaska pöntölle haihduttaa ne loputkin nötkötit,mitkä ennen ränniä tungit ruhoosi,posliinisen vastaanottokeskuksen kliinittömään kitaan.

Tästä seuraa kahden päivän itku-raivari-pelko-morkkis-häpeä-viisiottelu,jossa voittajia ei ole,on vain maaliintulleita.Mutta eikös se osallistuminen olekkin se pääasia,ei voitto?

Viimeistään neljännen selvyyshöperöinti päivän aamuhämärissä huomaat,että ruokavaliosi on koostunut ainoastaan suolikaasuisesta hapesta,kahdesta suolapähkinästä,sekä noin desistä huoneenlämpöistä vettä,jonka keltaisesta väristä johtuvaa vesipitoisuutta tosin pähkäilet läpi päivän.

Olet hikoillut lakanoihisi sikiöasennossa olevan henkilön figuurin.Itkenyt kuin laktoosi-intoleranssista kärsivä,Irish-coffeeta illan iloksi ryypiskellyt sisäsiisti sisäkkö.Kastellut itsesi ainoastaan ulkoisesti,etu/taka/yläpäästä.

Viimeiset pari kiloa lähtee jälleen peilimulkaisulla.Nythän siellä töröttää se ihmistä muistuttava,etäisesti jopa omaa itseäsi merkillisesti hahmottava iirispari.Huomaat,että silmä on mustana,puhelinvastaajassa viestiboxi täynnä ja samalla hetkellä oven takana kolkuttaa poliisi.Tämä viimeinen kauhuhetki saa sinutkin viimein kesäkuntoon.

Totta vitussa siis kauhu laihduttaa.Se on yhtä varmaa kuin se,että jos kuuntelet vanhaa Kivennapalaista vitutuslaulua,niin takuulla hymyilet.

Ainoastaan vitutus on tehokkaampi lahdutusmuoto kuin kauhu.Koska myös kauhu kuuluu suoraan alenevassa polvessa vitutukseen,niin tästä voimme todeta sen kiistattoman faktan,että vitutus on kaikkien laihdutuspillerien,nesteenpoistolääkkeiden ja kuntosalien syvin alkulähde.

Unohda aktiivinen elämä,terveelliset viherpiiperöruoat,ranskalainen (Kihniössä) pullotettu vesi sekä varsinkin iloinen ote elämään.Jos todella haluat laihtua,niin katso kauhua vittuuntuneiden silmiesi läpi 10-päivän rännin,pit-stopittoman punkuttelun jälkeen.

Nythän on myös tuleville kuntaedustajille tiedossa fatfree-viikot.
Kauhunsekaisin tuntein odotetaan,että mitähän ne perussuomalaiset mummonpotkijat mahtavat haluta muuttaa kunnissa.Ei kait sentään kosketa rikkaiden etuoikeuksiin?
Siinä läski sulaa.....

Toivotankin onnea kaikille,jotka haluavat tosissaan laihtua.Muistakaa,että mitään ei kuitenkaan saa ilmaiseksi.
Jos haluaa kunnolla tiputtaa jenkkakahvoja,niin pitää myös hommata raju vitutus.
Alkuun kannattaa kokeilla 2-3päivän ränniä ja katsoa vaikutukset.
Kun omaat jo hieman kokemusta,niin suosittelen lisäämään sekä annosten kokoa,että päiviä.
Yli 10-päivän ränniä suosittelen vain kuuriluonteisesti.Tosi ammattilainen voi ottaa kyseisen kuurin kolmesti kuukaudessa.

Iloisia hetkiä laihdutuksen parissa.