Terveiset lääkäristä...vitun noloa oli kertoo,että perse aristaa...sit se vitun nilkki lekuri vielä hymyili ja sano,että mitenkäs se nyt sillain on päässyt käymään..VITTU!!!

Yritin selittää sille siitä vitun tarjouskahvista mitä mä oon lipitelly jo pari kuukautta ja että se on myllänny mun tukevan rasvakerroksen alaisen hautomon ihan paskaks ja joudun ravaan posliinin päällä monta kertaa päivässä rykimässä ja kiroomassa Brasilialaiset kahvinviljelijät alimpaan helvettiin!

Housut alas ja tutkimuspöydälle..ihan ekana tuli mieleen päästää pieni ujellustuhnu ihan vaan vittuillakseni sille ja kostaakseni sen aikasemmat typerät vihjailut,päätin kuitenkin pitää ns.mölyt mahas!

Onnex oli nopee tutkimus,eikä siihen sisältyny mitään vierasesineiden sisään laittoa,totes että sekä mies,että perse on ärtyneitä..perseeseen salvaa ja miehelle parempaa kahvia..vittuiliko...se on vielä harkinnassa.

Ja tottahelvetissä naapurirapun pöhönaama tuli vastaan terveyskeskuksen ulko-ovella..vittumainen hymy ja kyselytulva perään,että mikäs miehen tänne on ajanu...katoin silmiin ja sanoin että perse on kipee mut lekuri rassas kuntoon...toivottavasti loppuu sen utelut hetkeks!

Ny mä salvaan perseen ulkopinnan ja keitän kahvit...en ostanu viel sitä parempaa kahvia,joten alekahvi poriseen,katotaan ottaako perse siitä itteensä..?